sad su velika porodica

Nudio joj je MILIONE da abortira, tužila ga je, a onda su se VENČALI: Ljubavna priča srpske Kim Kardašijan i NBA zvezde

0

Upoznali su se u klubu u kojem je ona radila kao go-go igračica 

Ljubavna priča srpske Kim Kardašijan i velike NBA zvezde
Ljubavna priča srpske Kim Kardašijan i velike NBA zvezde foto: Instagram / danielarajic

Američki košarkaš Pol Džordž i Danijela Rajić devojka koja vuče srpke korene upoznali su se u Americi 2013. godine, gde je ona radila kao igračica u jednom noćnom klubu. 

 

Daniela Rajić je manekenka, preduzetnica i bivša striptizeta. Rođena je u Kvinsu u Njujorku i ima mešavinu srpskog i američkog porekla. Rođena je 12. novembra 1990. godine. 

 

Strani portali opisuju Danijelu kao tip osobe koja će učiniti sve što je u njenoj moći da postigne nešto što želi.  Džordž je imao aferu sa njom iako je u to vreme izlazio sa Keli Rivers. Romansa PG i Keli se završila nakon što se proširila vest o aferi.

 

 

Polu se Danijela veoma dopala, a ni ona nije bila ravnodušna, pa su odlučili da uplove u emotivnu vezu. Ipak, posle nekoliko meseci odlučili su da se raziđu, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo.

 

Košarkaš je bio sumnjičav, pa je čak i negirao očinstvo, ali nakon što se rodila devojčica Olivija urađen je DNK-a test, koji je pokazao da je Danijela bila u pravu.

 

Veoma brzo vesti su se proširile, a mediji su pisali da je Pol nudio Danijeli milion dolara kako bi abortirala što za nju nije bila opcija. Izgledalo je da je tu definitivno kraj romanse, ali oni su sada ponovo zajedno.

 

 

Danijela ga je tužila, procesi su trajali dugo, i nakon mnogo svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno. Očigledno su oboje shvatili da su stvoreni jedno za drugo, pa su se i venčali.

 

Nakon toga, njihov brak je bio idiličan, a ubrzo je došla i druga ćerka Nataša.

Danijela je ponovo ostala u drugom stanju 2021. godine i kako je i sama napisala, nije mogla da veruje da će uskoro biti petočlana porodica. 

Treće dete je bilo dečak, a poznati par mu je dao ime Paul Vuk Đorđe.

 

 

Zbog atraktivnog izgleda Danijelu američki mediji nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a čini se da njenom suprugu imponuje da ima ženu koja je prava bomba.

 

Sada, ovaj par je odlučio da dođe u Srbiju, gde će provesti nekoliko dana svog godišnjeg odmora. Njih dvoje su uslikani više puta u poznatim beogradskim klubovima gde uživaju sa prijateljima u odličnom provodu po kojem je naš grad poznat širom Evrope. 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker