HOĆE LI IZDRŽATI?

Oprostila mu je neverstvo, ali uz niz uslova: Poznata glumica suprugu prešla preko prevare, ali mu NEĆE BITI LAKO

0

Glumica je dala drugu šansu Benjaminu Millepiedu

Natali Portman dala mužu drugu šansu
Natali Portman dala mužu drugu šansu foto: EPA / ETIENNE LAURENT

Suprug Natali Portman, francuski koreograf Benjamin Millepied, bio je neveran svojoj supruzi. Bio je to skandal koji je šokirao svet, a posebno fanove glumice.

 

Po svemu sudeći, veliko iznenađenje je usledilo kada se saznalo da oskarovka neće tako lako odustati od braka.

 

Svoju vezu započeli su tokom snimanja filma "Crni labud", 2009. godine. Njih dvoje su se zaljubili, a nakon tri godine odlučili su da stupe u brak. Nedavno, mediji su brujali o njegovoj prevari, a njih dvoje se tim povodom nisu oglašavali.

 

 

Oni su snimljeni zajedno u Parizu kako sede na klupi u parku prošle nedelje, i imali su naizgled težak razgovor, a Natali je viđena kako briše suze na fotografijama koje je podelio Page Siks.

 

Zajedno imaju dvoje dece, Alefa (11) i Amaliju (6). Čini se da su upravo deca ono što ih najčvršće veže, i najverovatnije su upravo oni razlog zbog kojeg glumica ne odustaje od svog supruga. 

 

Iako su Natali i Benjamin uglavnom držali svoju vezu podalje od očiju javnosti u godinama nakon venčanja, njihov brak je došao u centar pažnje kada su 2. juna u medije stigli navoid da je baletan navodno je imao aferu sa mlađom Francuskinjom, navodno 25-godišnjom aktivistkinjom.

 

Natali Portman i njen suprug prolaze kroz bračnu krizu
Natali Portman i njen suprug prolaze kroz bračnu krizufoto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ipak, iako će i dalje biti porodica, čini se da će Francuz morati da ispuni niz uslova ako želi da ostane u braku sa Natali, rekao je izvor veoma blizak paru.

 

Uslovi Natali Portman svom mužu nakon neverstva


- Očigledno je da će biti uslova, a on je, po svemu sudeći, spreman da prihvati pravila koja ona želi. Ukoliko se desi da ponovo "pogreši" sigurno je da će doći do razvoda - ističe izvor.

 

Ova nevera nikada nije eksplicitno potvrđena, iako je žena čiji identitet nije poznat javno govorila da je bila u vezi sa poznatim koreografom.

 

Lepa Natali odlučila je da suprugu oprosti prevaru
Lepa Natali odlučila je da suprugu oprosti prevarufoto: Profimedia

 

U svakom slučaju, i pored ovog lapsusa, Portman je spremna da nastavi zajednički život nakon što je videla da se njen muž kaje zbog svega. 

 

- Vrlo naporno radi da povrati poverenje svoje žene, želi da je uveri i jedan od načina je da podeli sve svoje lozinke sa njom - rekao je izvor.

 

Oni svako veče izlaze zajedno, a glumica je ovaj njegov napor protumačila kao želju da ostane deo porodice zbog čega mu je pružila drugu šansu. 

 

 

makonda-tracker