teško joj je pao kraj

Borila se protiv raka, a on ju je – OSTAVIO: Ovaj slavni par voleo se vatreno, a raskid je za nju "bio kao SMRT"

0

Pevačica nije krila da joj je srce bilo slomljeno nakon što je sportista odlučio da pođe svojim putem u trenutku koji je za nju bio vrlo težak

Lens Armstrong i Šeril Krou bili su pred brakom kada su iznenada saopštili da se rastaju
Lens Armstrong i Šeril Krou bili su pred brakom kada su iznenada saopštili da se rastajufoto: PAOLO COCCO / AFP / Profimedia

Nekadašnji biciklista i osramoćeni bivši osvajač mnogih turnira Lens Armstrong važio je na vrhuncu svoje karijere za jednog od najpoželjnijih muškaraca sveta.


Mnoge devojke uzdisale su za zgodnim Amerikancem, a on je svoje srce tih dana poklonio deset godina starijoj pevačici Šeril Krou.


Upoznali su se onako kako je to često slučaj kod superslavnih ličnosti – na dobrotvornom gala događaju. Lens i Šeril sreli su se u oktobru 2003. godine, a muzička zvezda priznala je uskoro za People da je "prilično brzo znala da je odlepila za njim".

 

Uskoro su biciklista i pevačica postali par, a manje od dve godine kasnije Armstrong je zaprosio Šeril, na vrlo romantičan način: pitao ju je da se uda za njega na odmoru u Sunčanoj dolini.


– Otišli smo čamcem do sredine jezera – prisetio se Armstrong tokom razgovora s Oprom Vinfri.


Kako je ispričao, ostali su bez goriva, a to što su bili zaglavljeni usred jezera činilo mu se kao vrlo zgodan trenutak da pita devojku da postane njegova supruga.

 

Lens Armstrong i Šeril Krou zajedno su proveli tri godine
Lens Armstrong i Šeril Krou zajedno su proveli tri godinefoto: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia

Iako u tom trenutku nije imao prsten pri ruci, uskoro se iskupio luksuznim šestokaratnim dijamantom.


Dok je trajala njihova ljubav, Lens i Šeril važili su za savršen par, a paparaci nisu mogli da ih se zasite. Na crvenom tepihu, romantičnom doručku, košarkaškim utakmicama... baš svugde gde bi se našli, oni su razmenjivali nežnosti i gledali se zaljubljeno, a mediji su opisivali njihovu vezu kao "vatrenu i večnu".


Pored toga što je bila posvećena njemu, Šeril je bila brižna maćeha Armstrongovoj deci Luku, Izabel i Grejs, kojima je posvetila istoimenu pesmu na svom albumu Wildflower.

 

Niko nije očekivao ono što će uslediti – samo šest meseci posle romantične prosidbe, Lens Armstrong i Šeril Krou su raskinuli. Par je 2006. objavio zajedničko saopštenje u kom su obavestili javnost da više nisu zajedno i da nema ništa od venčanja koje je svet željno iščekivao.

 

Lens Armstrong i Šeril Krou umalo su se venčali
Lens Armstrong i Šeril Krou umalo su se venčalifoto: EPA/JOSE FLORES

Nakon mnogo razmišljanja, doneli smo vrlo tešku odluku da se raziđemo. Volimo i poštujemo jedno drugo i molimo sve da poštuju našu privatnost u ovom teškom trenuku – izjavili su.


Tabloidi su pokušavali da utvrde šta je razlog raskida, a Armstrongovoj reputaciji nije pomoglo to što se već nekoliko nedelja kasnije saznalo da Šeril boluje od raka dojke. Mnogi su požurili sa zaključkom da ju je biciklista ostavio jer se razbolela, što je ona negirala.


Stvarno smo se mnogo voleli i još uvek se volimo – insistirala je pevačica i dodala da "ne može da bude ljuta na Lensa jer je to što jeste".


Znate, on je divna osoba i to je njegov život... Stvar je u tome šta on želi i šta ja želim. I kada se te dve stvari ne podudaraju, nastane pukotina – istakla je Šeril.


Ipak, ona nije krila da joj je vrlo teško što je ostala sama.

 

Lens Armstrong i Šeril Krou bili su pred brakom kada su iznenada saopštili da se rastaju
Lens Armstrong i Šeril Krou bili su pred brakom kada su iznenada saopštili da se rastajufoto: EPA/GERO BRELOER

To je kao smrt. Na mnogo načina, to je kao da vam je deo života amputiran, ali još uvek imate fantomski svrab, znate, kada se probudite i vidite nešto i pomislite: "O, moram da kažem Lensu za ovaj bend, da stavim to na njegov ajped". A onda se setim da to više nije moj život" – ispričala je ona.


Kako je godinama kasnije ispričala, Šeril veruje da je svesno birala muškarce koji nisu iskreno želeli brak.

 

Definitivno postoji razlog za to što nisam udata – rekla je pevačica koja je triput bila verena. – Mislim da je to uglavnom zato što ja biram ljude koji ne žele da se venčaju.


I sam Armstrong osvrnuo se na njihov rastanak, objasnivši da su Šeril i on u vezi bili opterećeni njenim biološkim satom.

 

Lens Armstrong i Šeril Krou
Lens Armstrong i Šeril Krou foto: EPA/GUY DE VUYST

– Ona je htela brak, htela je decu, a ja nisam želeo ništa od toga, nisam želeo to tada jer sam se upravo bio razveo imao sam decu – rekao je on. – A borili smo se protiv njenog biološkog sata, pritisak je bio to što nas je slomilo.


Kasnije je pričao i da je ona divna žela i da mu je bilo lepo s pevačicom.


U međuvremenu, Armstrong je s Anom Pitersen dobio sina Maksa i ćerku Oliviju i verio se pre nekoliko godina, dok je Šeril Krou usvojila sinove Vajata i Levija.


 

 

makonda-tracker