"Ja sam je stvarno, stvarno voleo"

Posle PRVOG POLJUPCA je "skakutala kao zečić": Zaboravljeni brak pevačice i glumca koji nisu marili ko ih gleda i snima

1

Popularni par bio je opijen ljubavlju i nisu uspevali da sakriju svoju sreću, ali su samo nakon 14 meseci braka otišli svako svojim putem

Rasel Brend i Keti Peri na žurki u Holivudu
Rasel Brend i Keti Peri na žurki u Holivudufoto: Kevin Perkins/Gaz Shirley / Pacific coast news / Profimedia

Keti Peri godinama spada u najuspešnije žene u muzičkoj industriji, a nakon što je dugo obarala rekorde svojim hitovima odlučila se za nešto mirniji život.


Pevačica je turneje zamenila angažmanom na mestu sudije u šouu American Idol i posvetila se porodici, odnosno ćerki Dejzi i vereniku Orlandu Blumu, ali kako devojčica raste planira da se uskoro više posveti svojoj muzičkoj karijeri.


Njena ljubav s britanskim glumcem traje još od 2016. godine, ali zvezda "Gospodara prstenova" i "Pirata sa Kariba" nije prvi poznati frajer zbog kog je pevačici zaigralo srce. Dok tati svoje ćerke još uvek nije rekla sudbonosno "da", Keti je ranije bila u jednom braku, i to s njegovim kolegom i sunarodnikom Raselom Brendom.

 

Popularni engleski komičar i glumac, poznat po ekstravaganciji, sreo je Keti Peri u septembru 2008. godine, na snimanju filma "Samo ga dovedi" (Get Him to the Greek).

 

 

U filmu Džuda Apatoua, Rasel Brend je igrao jednu od glavnih uloga, dok je Keti bila jedna od brojnih izvođača koji su nastupali, a na snimanju su imali zadatak da se poljube. Hemija je bila očigledna, a Keti se kasnije našalila da su Rasel i ona svoj zadatak shvatili "previše bukvalno".


Nakon snimanja te scene, skakutala sam stepenicama kao zečić – priznala je ona za Glamour. Skakućem tako kad sam srećna, postanem prilično detinjasta. Zbog njega sam uzbuđena kao da je Božić.


Kako glumac ispričao, Keti je jednom prilikom pokušala da mu privuče pažnju tako što ga je lupala po glavi.


To me je stvarno nerviralo, ali kada mi je prišla tako brbljiva, pametna i kočoperna, bio sam zaista zainteresovan – iskren je bio.


Nije trebalo mnogo da postanu par, a bili su toliko zaljubljeni da su često javno pokazivali svoju sreću i strast.

 

Rasel Brend i Keti Peri na crvenom tepihu
Rasel Brend i Keti Peri na crvenom tepihufoto: EPA/PAUL BUCK

Stvarno sam zaljubljen... Osećam se bolesno – rekao je glumac 2009. u jednoj emisiji.


Kako je Keti Peri pričala, Rasel Brend je "u suštini bio profesionalna prostitutka" dok se nisu sreli, a odjednom je postao najbolji dečko na svetu. Uskoro su uradili identične tetovaže, ljubili se i mazili na svakom koraku ne mareći ko ih gleda i snima...

 

Bilo je kao tornado, sve se dešavalo odjednom – rekla je Keti.


Venčali su se u oktobru 2010. godine, na tradicionalnoj hindu ceremoniji u Indiji, a izgledali su kao da su pronašli ljubav za ceo život.


Idila je, međutim, trajala samo 14 meseci, posle čega je Rasel Brend saopštio da se razvodi od pevačice.


Nažalost, Keti i ja se razilazimo. Uvek ću je obožavati i znam da ćemo ostati prijatelji – rekao je on za People, a kasnije je priznao da smatra da je to pametno, baš zato što je toliko voli.

 

Rasel Brend i Keti Peri na dodeli Gremija
Rasel Brend i Keti Peri na dodeli Gremijafoto: EPA/MIKE NELSON

Ja sam bio stvarno, stvarno zaljubljen u nju, ali nam je bilo teško da budemo zajedno. Bila je to divna veza... Ali nije funkcionisala iz praktičnih razloga – rekao je.


Glumac je kasnije istakao da je želeo da ima decu s pevačicom, za šta ona u tom trenutku nije bila spremna, kao i da su često putovali zbog posla i nisu mogli da provode vreme zajedno.


Godinama nakon razvoda, Rasel Brend oženio se Lorom Galačer, s kojom danas ima ćerke Mejbel i Pegi, dok je Keti godinama srećna pored Orlanda Bluma, s kojim ima ćerkicu Dejzi Dav.

 

 

makonda-tracker