prvi bol

"Slomio mi je srce, imala sam vrtoglavice": Ljubav ovih glumaca počela je pre slave i uspeha, a onda se sve promenilo

0

Nakon što su zgodni glumac i ona raskinuli, glumica ne krije da se osećala vrlo loše i, štaviše, imala i fizičke simptome

Orlando Blum i Kejt Bosvort 2005. godine
Orlando Blum i Kejt Bosvort 2005. godinefoto: Chapman / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proslavljeni glumac Orlando Blum (46) već godinamauživa u skladnom porodičnom životu s pevačicom Keti Peri, a ranije je bio u braku s australijskom manekenkom Mirandom Ker. Ipak, to nisu jedine poznae lepotice koje je ljubio...


Malo je poznato da je on pre mnogo godina, i pre nego što je postao slavan, bio u vezi s glumicom Kejt Bosvort (40).

 

  • Ljubavna priča Orlanda Bluma i Kejt Bosvort


Pre nego što su oboje izgradili velike karijere i postali dobro poznata imena u svetu, Orlando Blum i Kejt Bosvort angažovani su za snimanje reklame za brend Gap 2002. godine. Baš u to vreme, engleski glumac počeo je da stiče slavu, kao Legolas u "Gospodaru prstenova", a glumica je bila uz njega baš u trenutku kada je postajao zvezda.

 

Znala sam Orlanda pre nego što je postao poznat. Počeli smo da se viđamo odmah, a onda je sve "udarilo" dok smo bili u vezi – ispričala je u jednoj emisiji Kejt.


Oko godinu dana su se trudili da sakriju svoju ljubav, ali je Orlando Blum u jednom intervjuu priznao da nije usamljen.


Zaljubljen sam u ljubav – rekao je kada su ga pitali za Kejt Bosvort. – Rajski je osećaj dok se zaljubljuješ u nekoga i ne možeš da prestaneš da razmišljaš o njoj.

 

Iako su se trudili da ljubav sakriju, Kejt je u tom momentu bila prava holivudska it devojka, a Orlando san mnogih žena, pa nije bilo lako sakriti da su zajedno.

 

Kejt je za People kasnije podsetila da oni nikada nisu otišli na neki veliki događaj i crveni tepih kao par, a izuzetak su napravili samo 2006. godine, na premijeri filma "Povratak Supermena".


Ipak, nije bilo suđeno da ostare zajedno, pa su ubrzo potom raskinuli, a izdali su zajedničko saopštenje kako bi sprečili tračeve.

 


Odlučili su da provedu neko vreme odvojeno, zbog svojih zauzetih rasporeda, ali ostavju vrlo bliski. To je bila zajednička odluka – rekao je njihov predstavnik za medije.


Godinama kasnije Kejt je u intervjuu za Vogue ocenila da su Orlando Blum i ona u danima njihove ljubavi bili deca.


On je bio prvi koji mi je slomio srce – rekla je glumica. – Prva ljubav... Imate osećaj da je ona sve i da se sve završava s njom. Vrlo je važno da pritisak na vezu ne bude veliki. Žao mi je što je oboma bilo toliko intenzivno.


Kako je veza bila intenzivna, takav je bio i raskid, prisetila se ona kasnije za Sunday Times Style.


– Znate kad uložite sve u nešto, a onda to nestane? Raskid me je bacio u takav bol, mislim da sam zapravo imala pravu vrtoglavicu. Pitala sam se "Je li ovo moja nova stvarnost? Hoće li išta ponovo biti normalno?" – priznala je Kejt.

 


A onda sam se jednog dana probudila i rekla: "Okej, nikada neće biti isto, ali preživeću, prerašću ovo" – istakla je glumica.


Orlando Blum danas je u veren pevačicom Keti Peri, s kojom ima ćerku Dejzi, a par će uskoro proslaviti devojčicin treći rođendan.

 

Takođe, ranije je bio u braku s manekenkom Mirandom Ker, s kojom ima sina Flina (11). što se tiče Kejt, ona je posle raskida bila u vezama s manekenom Džastinom Rusoom i glumcem Aleksanderom Skarsgordom, kao i u osmogodišnjem braku s režiserom Majklom Polišom, a trenutno je u vezi s glumcem Džastinom Longom.

 

 

makonda-tracker