Ljubavna priča Marijane Mićić i SINA NAŠEG poznatog PEVAČA: Na prvu bebu čekali 8 godina, obe trudnoće krili mesecima

1

Sve je počelo potpuno slučajno, kada je jedno od njih dvoje išlo po hranu... 

foto: Marijana Mićić Instagram
foto: Marijana Mićić Instagram

Naša lepa voditeljka i glumica Marijana Mićić je sve obradovala i otkrila da je opet u "drugom stanju" i to u šestom mesecu. Marijana sa svojim izabranikom Milošem Marjanovićem već ima ćerkicu Anu, a sada srećni par opet čeka devojčicu. 

 

Marijana nikada nije svoj privatni život davala medijima na tacni, pa smo tako Miloša i nju jako retko imali prilike vidimo u paru na javnim događajima.

 

Miloš je inače producent, pa je na neki način i to bila nit koja ih spaja, pošto je Marijana po profesiji glumica.

 

No, iako su im poslovi bliski, oni se nisu upoznali  na nekom zajedničkom projektu, već potpuno slučajno.

 

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila - rekla je Marijana jednom prilikom

 

Kako je pričala, Mliš je uspeo da je promeni na bolje i oni su jednostavno shvatili da su taj savršeni spoj. Miloš je uvek na pravi način znao da se ponaša u nekim nezgodnim momentima, koje imaju sve romantične veze. 

- Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano - pričala je Marijana svojevremo za magazin "Story".

 

Marijana je u početku krila identitet svog partnera, međutim u jednom momentu je "posustala". Otkrila je ko je njena druga polovina, a onda se saznalo i da je Mlioš sin jednog našeg poznatog umetnika. 

U pitanju je Srđan Marjanović, naš je kantautor i gitarista, velika jugoslovenska rokenrol zvezda, On je uz to dobio i veliki broj priznanja za svoj rad, a između ostalih, Svirao je u grupama Svitci i Usamljeni i Gru.

 

Nakon osam godine srećne veze, Miloš i Marijana su i prvi put, žargonski rečeno, "ostali trudni". 

 

Marijana je i to držala u tajnosti, ali je negde u petom - šestom meseci javno otkrila da čekaju dete. 

 

- Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav - pričala je ranije Marijana.

Marijana i Miloš su se tako po prvi ostvarili kao roditelji pre oko godinu dana kada su dobili ćerkicu Anu. 

 

Marijana nikad nije tajila koliko je želela da se ostvari kao majka,, a od kada su dobili Anu srećni roditelji su joj u potpunosto posvećeni.

 

Miloš i Marijana sa ćerkicom Anom
Miloš i Marijana sa ćerkicom Anom foto: Marijana Mićić Instagram

- Ništa mi ne pada teško, još uvek, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom sreće. Niko nam ne pomaže, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja je čuva, to je zdravo i za mene i za bebu - pričala je Marijana za "Srpski Telegraf".

 

Nema sumnje da Miloš i Marijana jedva čekaju novu prinovu, isto kao i njihova ćerkica Anu mlađu sestru.

 

 

makonda-tracker