ko se ne bi raznežio?

Svi pričaju o Jokićevoj burmi: Bastijan Švajnštajger je ipak Ani na najromantičniji način pokazao ljubav na terenu

0

Simpatični gest nemačkog fudbalera nakon što se tek zaljubio u srpsku teniserku Anu Ivanović dugo će se pamtiti

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović u braku su od 2016. godine
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović u braku su od 2016. godinefoto: Instagram

Srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je pre nekoliko dana s Denverom osvojio NBA ligu, više puta je raznežio navijače pokazavši kako ukazuje ljubav i poštovanje supruzi Nataliji i na terenu.


Budući da sportisti skidaju nakit tokom mečeva, Jokić je pronašao način da njegova venčana burma ipak bude uz njega za vreme utakmica – tako što je zakači za pertle patika.


U pitanju je vrlo simpatičan gest koji nas je podsetio na najromantičniji sličan potez nekog sportiste, odnosno na način na koji je Bastijan Švajnštajger pokazivao ljubav prema Ani Ivanović kada su se tek zaljubili.

 

Srpska teniserka i nemaki fudbaler u braku su od jula 2016. godine, a nedavno su dobili treće dete, dečaka koji se pridružio starijoj braći Leonu i Luki. Oni su pravi primer idiličnog i skladnog para, a od prvih dana do danas izgledaju jednako zadovoljno.

 

Ana Ivanović sa sinovima u šetnji nakon trećeg porođaja
Ana Ivanović sa sinovima u šetnji nakon trećeg porođajafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako retko govore o svojoj privatnosti, nikada nisu krili koliko su srećni zajedno, a Bastijan je na samom početku veze rešio da na simpatičan način svima pokaže koliko je zaljubljen.


On je, naime, dok je još nastupao za minhenski Bajern 2015. godine, on je u više navrata tokom mečeva nosio personalizovane kopačke na kojima je bio ispisan datum početka njihove veze, reč "dušo" na srpskom jeziku i zastava Srbije.

 

Kopačke Bastijana Švajnštajgera s rečju 'dušo', srpskom zastavom i datumom početka njegove veze s Anom Ivanović
Kopačke Bastijana Švajnštajgera s rečju "dušo", srpskom zastavom i datumom početka njegove veze s Anom Ivanovićfoto: Profimedia

Ovo je, inače, bio njegov uobičajeni način da ukaže na nešto što mu je važno, budući da je, recimo, tokom nastupa za reprezentaciju Nemačke na kopačkama imao datum svog debitovanja za nacionalni tim i zastavu svoje zemlje.

Takođe, nakon što su se teniserka i on verili, Švajnštajger je u više navrata golove proslavljao podižući tri prsta, onako kako to činimo mi Anini sunarodnici, a jedna od takvih njegovih fotografija osvanula je na naslovnici "Bilda".

 

 

makonda-tracker