skladna porodica

"To mi predstavlja problem": Ana Ivanović ispričala KAKAV ODNOS ima sa Bastijanovim roditeljima

1

Nekadašnja najbolja svetska teniserka uživa u skladnom braku sa bivšim nemačkim fudbalerom, a o njihovoj porodičnoj idili se vrlo često piše.

foto: Instagram / Ana Ivanović
foto: Instagram / Ana Ivanović

Ana Ivanović je jedna od naših najboljih teniserki, danas je posvećena porodici i posebnoj liniji kozmetike koju je nedavno lansirala, a njen supurg, nekadašnji nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, jedan je od omiljenih srpskih zetova.

 

Bastijan i Ana imaju dvojicu sinova, Leona i Luku, a njihov porodični dom se nalazi u Austriji i predstavlja pravu porodičnu oazu.

 

Već je poznato koliko Švajnštajger voli da dođe Srbiju, uči naš jezik i vrlo često oduševi celu naciju malim gestovima, a po svemu sudeći i Anu vole njegovi roditelji.

Najužu porodicu fudbalera čine otac Alfred, majka Monika i brat Tobijas. Njegova majka se gotovo nikada ne pojavljuje čak ni na fotografijama na društvenim mrežama, dok oca i brata možemo ponekad i da vidimo.

 

Bivša teniserka se ipak još uvek nešto teže sporazumeva sa Bastijanovim roditeljima budući da nemački jezik još nije sasvim savladala.

- To mi predstavlja problem, još učim da govorim nemački a onda mi oni dođu sa bavarskim - bila je iskrena jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ipak, to je ne sprečava da ima fenomenalan odnos sa porodicom svog supruga, a prema zajedničkim fotografijama jasno je da su je veoma lepo prihvatili.

 

 

makonda-tracker