saznajte

Na venčanju je blistala u ružičastoj haljini: Da li znate koja poznata dama je kuma Ani Ivanović?

0

Kako se piše, one su se zbližile 2008. godine. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović i bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger 2016. godine izgovorili su jedno drugom sudbonosno "da". Međutim, tada je sve interesovalo koga su oni odabrali za kumove.

 

Kako je poznato Bastijan je pozvao poznatog skijaša Feliksa Nojrojtera, Ana je za kumu izabrana plivačicu Miroslavu Najdanovski

 

Minja, kako sprsku olimpijku zovu prijatelji, godinama je bliska prijateljica sa Anom, a svoje drugarstvo krunisale su kumstvom. Kako je poznato one su se zbližile 2008. godine, tokom Olimpijskih igara.

 

Period tokom OI u Pekingu je bio izuzetno loš za mene, jer sam imala zdravstvenih problema, ali zato su se tu rodila prijateljstva za ceo život i vrlo sam srećna što imam tako kvalitetne ljude oko sebe. Ne volim mnogo da pričam o svom kumstvu, jer je to lična stvar — istakla je ona jednom prilikom za Alo.

 

 

Minja je na Aninoj stvadbi blistala u ružičastoj haljini koja je savršeno istakla njenu savršenu liniju, a kosu je skupila u pletenicu i tako zaokružila kompletan izgled. 

 

Ponosna kuma nije želela da za medije govori o ovom važnom danu u životu njene prijateljice, ali je podelila jednu svoju fotografiju s venčanja i napisala:

 

Dan pun ljubavi.

 

 

Ana Ivanović, Miroslava Najdanovski, Bastijan Švajnštajger
foto: Profimedia

Podsetimo da je Miroslava učestvovala je na Olimpijskim igrama u Atini 2004. kao predstavnik Srbije i Crne Gore kao najmlađi član olimpijskog tima i učestvovala je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. za Srbiju.

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Na Mediteranskim igrama 2009. u Peskari je osvojila zlatnu medalju na 100 m slobodnim stilom, a u istoj disciplini je na Univerzijadi u Beogradu podelila treće mesto sa američkom plivačicom Medison Kenedi.

 

 

makonda-tracker