zavirite u njihov kutak

Njen ukus ogleda se U SVAKOM DETALJU: Kako izgleda dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera kojim su zamenili Majorku

0

Šta je bolje od luksuzne vile na obali Sredozemnog mora? Ako pitate Anu Ivanović i njenog supruga, ova kuća je porodični kutak iz njihovih snova!

Kuća Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera je minimalistički raj
Kuća Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera je minimalistički rajfoto: Ana Ivanović Instagram

Otkako su srećni zaljubljeni bivša srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger više puta su menjali adrese.


Na samom početku ljubavi, oni su se neko vreme skrasili u Engleskoj, gde je Nemac nastupao za čuveni Mančester junajted, nakon čega su uživali u Čikagu, a potom i u prelepoj Majorci.


Par se najduže zadržao u Španiji, gde su ih paparaci često viđali kako uživaju u porodičnim odlascima na plažu sa sinovima Lukom i Leonom, a domaći mediji sada pišu da je novi dom para Ivanović-Švajnštajger idiličan kutak u Austriji.


Prema pisanju Informera, nekadašnji sportisti rešili su da izgrade novu porodičnu vilu u Vestendorfu. U pitanju je opština u okrugu Kicbil, u dolini Brikental, koja je vrlo popularno skijalište, ali je omiljena i kao mesto za letnji turizam.

U ovom spokojnom parčetu austrijske prirode nalazi se mnogo izletišta i bajkovitih predela, pa će sigurno porodica imati priliku da uživa u svojoj privatnosti, budući da ne vole preterano da se eksponiraju u medijima, kao i da provodi mnogo srećnih trenutaka na svežem vazduhu.

Nekadašnja gradonačelnica Vestendorfa potvrdila je još u julu 2018. godine da je Švajnštajger kupio kuću u ovom mestu, a navodno je u pitanju idealna lokacija jer i njegovi roditelji žive u obližnjoj Nemačkoj.

 

Prema pisanju medija, novi dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera je vila koja se prostire na 400 kvadrata, a u nju su uložili oko 3,5 miliona evra. Pored grandiozne kuće, pa će uživati i u fudbalskom i teniskom terenu, kao i u prostranom dvorištu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Sam enterijer njihove kuće, sudeći po retkim fotografijama koje je Ana delila na Instagramu, u skladu s njenim izvanrednim modnim ukusomotmen, moderan, a minimalistički. Par se odlučio za visoke prozore, zahvaljujući čemu je kuća odlično osvetljena, a prostorijama dominiraju svetlosive i bež nijanse.

 

Kada je u pitanju nameštaj od drveta, birali su mahom zagasite nijanse koje su blizu sivoj boji, što se savršeno uklopilo uz ostatak enterijera i dugačke kremaste zavese.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Eventualnu monotoniju izbegli su mudrim odabirom detalja u crnoj boji, čime se stvara efektan kontrast. Ipak, Ana je pronašla još jedan način da "razbije" neutralne tonove: trpezarijske stolice boje cigle savršen su izbor za svedenu trpezariju doteranu s ukusom, kao i bordo jastučići koji se nalaze po celoj kući.

 

Fotografije doma Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera pogledajte u galeriji.

 

1 / 11 Foto: Ana Ivanović Instagram

 

 

makonda-tracker