njegova najveća podrška

On je njen DIV, a ona njegova PALČICA već 10 godina: Koliko je visoka supruga Nikole Jokića?

0

Kad joj je rekao da mu se dopada, ona je mudro ćutala. 

Nikola Jokić sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom.
Nikola Jokić sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom.foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaš Nikola Jokić je pre nekoliko dana sa svojim klubom "Denver Nagets" osvojio NBA ligu i postao MVP.

 

Srpski košarkaš postao tema broj jedan u svetskim i domaćim medijima zbog svog inzvanrednog uspeha, ali je on uvek isticao da mu je porodica uvek na prvom mestu.

 

Pa čak i kada su ga novinari upitali da li se raduje šampionskoj paradi u Denveru, on je prvo pitao kada je parada, a onda kada su mu rekli da je u četvrtak, rekao je:

- Ne... Ja moram da idem kući

 

Koliko mu je podrška porodice bitna, otkrio je nedavno u iskrenom razgovoru:

 

- Da, ne samo ćerka, moja žena je tu takođe, bila je uz mene od prvog dana, čak i u Beogradu. Tu je i moj brat koji živi sa mnom. U stvari, svi smo živeli zajedno u jednom trenutku, pa je to bio cirkus. Ali oni su svi deo mog života. Mnogo znači, a bez njih ne bih bio ovde 100 posto. - 

 

Kako je sada Nikola postao tema broj jedan u medijima, svi se interesuju za  detalje iz njegovog privatnog života, a osim o njemu, dosta se piše i o njegovoj supruzi Nataliji.

 

Svi joj se dive na prirodnom izgledu i lepoti, a mnoge zanimaju prilično neobično stvari. Jedna od njih je i visina Jokićeve supruge.

Budući da je Nikola visok 213 cm i da ih nazivaju, kao što je to slučaj u većini parova košarkaša, divom i palčicom, mnogi su se pitali koliko je visoka njegova izabranica.

 

Između Nikole i Natalije je 40 centimetara razlike, tako da je njegova supruga visoka 173 cm

 

Podsetimo, veza Nikole i Natalije datira iz srednje škole, a kako je košarkaš jednom prilikom ispričao, Natalija na početku uopšte nije pokazivala znake simpatije.

- Preko zajedničkih drugara (priča kako su se upoznali, prim. aut.). Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije - ispričao je on svojevremeno za magazin Gloria i dodao:

 

- Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala.

Ni odvajanje kada je Natalija otišla na školovane u Ameriku nakon dva meseca veze ih nije emotivno razdvojio te je tako Nikola uskoro zbog košarke otišao u Ameriku.

 

Verili su se i venčali 2020. godine, a u septembru naredne godine dobili su ćerku Ognjenu.

 

makonda-tracker