otkriveni detalji

"Jurila ga je ceo vikend, bacala se na njega": Irina Šajk zavodi čuvenog sportistu, a on je ignoriše?

0

Ko je muškarac koji može da odoli Irini Šajk i otvoreno kaže da "nije zainteresovan"?

Irina Šajk na nedavnom Kanskom festivalu
Irina Šajk na nedavnom Kanskom festivalufoto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk već neko vreme je navodno sama, a nakon spekulacija da se mirila s bivšim partnerom Bredlijem Kuperom ponovo se priča da nema dečka.


Međutim, američki mediji sada pišu da je to želela da promeni pre nekoliko dana, i to s velikom sportskom zvezdom.


Irina je proteklog vikenda bila gošća na venčanju trgovca umetninama Džozefa Namada i manekenke Medison Hidrik, a Page Six piše da je tokom dvodnevnog boravka na Sardiniji, gde su mladenci okupili zvanice, Ruskinja "bacila oko" na Toma Brejdija!

 

Igrač američkog fudbala Tom Brejdi
Igrač američkog fudbala Tom Brejdifoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Sveže razvedeni NFL igrač i bivši muž njene koleginice Žizel Bundšen navodno je impresionirao Irinu Šajk, koja je davala sve od sebe da ga zavede, tvrde upućeni.


Pratila ga je okolo ceo vikend – rekao je izvor. – Bacala se na njega.

 

Međutim, dobro upućeni kažu da manekenka nije imala uspeha, kao i da je njena potera za Brejdijem bila jedna od glavnih tema na ovom luksuznom skupu.

 

Irina Šajk na venčanju je nosila vintidž kreaciju Đanija Versačea iz 1995. godine
Irina Šajk na venčanju je nosila vintidž kreaciju Đanija Versačea iz 1995. godinefoto: @irinashayk/Instagram

Štaviše, sportista je navodno izričito rekao jednom prijatelju na venčanju da "nije zainteresovan" za Irinu, ali da su se sprijateljili.

 

Podsetimo, Tom Brejdi se prošle godine razveo od brazilske manekenke Žizel posle 12 godina ljubavi i braka u kom su dobili dvoje dece, a od tada je u medijima povezivan s glumicom Riz Viterspun iako ne postoje dokazi da su se oni zaista viđali. 

 

Što se tiče Irine Šajk, ona je nakon duge veze i veridbe s portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, bila u ljubavi s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim je dobila ćerku Leu de Senu. Par se, međutim, rastao nakon rođenja devojčice, ali su ostali u sjajnim odnosima i često provode vreme zajedno.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

 

makonda-tracker