neće biti lako

REAGOVAO JE GORE NEGO KIM! Evo šta Bredli Kuper misli o romansi Irine Šajk i Kanje Vesta

2

Vest da je ruska menekenka u vezi s američkim reperom šokirala je svetsku javnost, ali verovatno niko nije toliko iznenađen kao Irinin bivši verenik i tata njene ćerke Bredli Kuper

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanje Vest (44) i Irina Šajk (35) definitivno su u vezi — to više nije tajna! Par je uhvaćen tokom romantičnog odmora u Provansi, gde su otputovali kako bi zajedno proslavili reperov rođendan, a potom se vratili u Ameriku.


Dok se još samo spekulisalo o tome da se reper i manekenka viđaju, američki mediji su preneli šta o tome misli Kanjeova još uvek zakonita supruga Kim Kardašijan, a to možete pročitati OVDE. Mnoge, međutim, interesuje kako se zbog toga oseća glumac Bredli Kuper, s kojim je Irina Šajk bila četiri godine i imaju ćerkicu Leu de Senu. Kako piše magazin In Touch, Bredli nije oduševljen!

 


Pitanje je trenutka kada će se to odraziti na život njegove ćerke Lee. Bredli je veoma zaštitnički nastrojen kada je njegova ćerka u pitanju — rekao je izvor blizak holivudskom glumcu. Zato se on, tvrdi neimenovani izvor, "nada da će ova veza brzo propasti".


Bredli Kuper i Irina Šajk su u junu 2019. godine raskinuli četvorogodišnju vezu i veridbu i dele starateljstvo nad devojčicom, s kojom često provode vreme zajedno. Pre samo nekoliko dana, ova vesela porodica viđena je u jednom njujorškom parku, a medijima nije promakao smešak na Bredlijevom licu dok je ćaskao s mamom svoje ćerke...

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker