vatrena

Šta li o ovome misli njegova devojka? Čik pogodite ko je holivudski lepotan kom je Irina Šajk uskočila u krilo!

0

Noć veštica je uvek dobar povod da makar na veče budemo ono što zaista želimo, a ruska manekenka Irina Šajk je iskoristila priliku za još nešto...

foto: irinashayk, Instagram
foto: irinashayk, Instagram

Ruska manekenka Irina Šajk (36) i holivudski glumac Bredli Kuper (47) pravi su primer skladne porodice iako su 2019. godine raskinuli, dve godine nakon rođenja njhove ćerke Lee de Sene.


Bivši par se često viđa, rado provodi vreme zajedno, a nedavno su išli na porodično letovanje, zbog čega se stalno spekuliše da su se pomirili.

 

Pre nekoliko dana Bredli i Irina viđeni su za Noć veštica u kostimima džinovskog plišanog medveda i slavne pin-up lepotice Beti Pejdž, dok su uživali u čarima ovog zabavnog praznika sa ćerkom. Ponovo su se pojavile glasine da među njima ima nečega, a one su još jače otkako je Šajkova na Instagramu podelila fotografije za koje je pozirala s Kuperom.


Naime, Ruskinja je svom bivšem sela u krilo i tako ponovo nagovestila da možda ipak nije kraj.

 

1 / 4 Foto: irinashayk, Instagram


"Najlepši par ikada je ponovo zajedno?", "Blago Irini, blago Bredliju", "Ko ne bi želeo da bude Bredli Kuper u ovom trenutku", "Čisto ako ste poverovali da nisu zajedno"... neki su od komentara na ove fotografije na društvenim mrežama.


Mnogi se pitaju i šta će Kuperu reći devojka, budući da je on već neko vreme u vezi sa Humom Abedin (45), najbližom pomoćnicom nekadašnje američke prve dame, državne sekretarke i kandidatkinje za predsednicu Amerike Hilari Klinton.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Mediji su u julu saznali da je Kuper već neko vreme u vezi s Abedinovom, kao i da ih je upoznala urednica magazina Vogue Ana Vintur.


Ana se igrala provodadžije. Ona je Bredlijeva prijateljica, a obožava Humu — istakao je izvor blizak glumcu. — Bredli izlazi sa Humom već nekoliko meseci, a oboje to kriju. Raskinuo je s koleginicom Dajanom Agron i odmah počeo da se viđa sa Humom.


Navodno Huma daje sve od sebe da sakrije ko je ukrao njeno srce, pa je čak i najbližim prijateljima rekla samo da ima dečka i nije im otkrila njegov identitet.


Oni su savršeni jedno za drugo — smatra izvor.

 

 

makonda-tracker