šuška se

Upravo se razvodi, ima Oskara i nije NI NALIK ŽIZEL! Tom Brejdi u vezi s popularnom glumicom?!

0

Svačija omiljena "devojka iz komšiluka" navodno se već nekoliko nedelja viđa sa bivšim mužem žive legende modelinga Žizel Bundšen

Žizel Bundšen i Tom Brejdi
Žizel Bundšen i Tom Brejdifoto: Aurore Marechal / PA Images / Profimedia

Brazilska manekenka Žizel Bundšen i nekadašnji NFL igrač Tom Brejdi rastali su se prošle godine, a od tada se samo spekuliše o nastavcima njihovih ljubavnih života.


Nijedno od bivših supružnika nije zvanično predstavilo novog partnera, a povezivani su sa više ljudi.


O Žizel se pisalo da je u vezi sa svojim džiu džicu instruktorom Joakimom Valenteom, za kog ona kaže da joj je kao član porodice, potom se šuškalo da ljubi milijardera Džefrija Sofera, vlasnika lanca luksuznih hotela i prijatleja svog bivšeg supruga.
 

Tom Brejdi i Žizel Bundšen zajedno su bili od 2009. godine
Tom Brejdi i Žizel Bundšen zajedno su bili od 2009. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Jedino što je sigurno jeste da ona sa decom ovih dana uživa u čarima Kostarike, dok je Tom Brejdi nedavno uhvaćen kako traži devojku na jednoj aplikaciji za upoznavanje. Sudeći po najnovijim vestima, možda je imao sreće!

 

Kako navodi Deux Mois, portal koji prenosi najnovije tračeve o poznatima, Tom Brejdi odnedavno je u vezi s jednom vrlo poznatom glumicom koja se upravo razvodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)


Misteriozna poznata ličnost ima decu sa aktuelnim suprugom, zajedno brinu o njima, a ovaj izvor navodi da je ona Brejdijevih godina. U podkastu koji objavljuje Deux Mois izneto da je bi reč mogla da bude o – glumici Riz Viterspun!

 

Riz VIterspun upravo se razvodi
Riz VIterspun upravo se razvodifoto: Splash/Kristin Callahan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako tvrdi ovaj sajt, Riz i Tom se već neko vreme viđaju bez mnogo objašnjenja svojim prijateljima zbog čega i šta ih to spaja. Nije isključeno da je u pitanju samo posao, ali oni se navodno viđaju makar nekoliko nedelja.


Tom Brejdi, inače, ima 45 godina, dok je Riz dve godine starija, a pre nekoliko dana je objavljeno da se glumica razvodi od lovca na talente Džima Tota posle 12 godina braka.


Nema velikog skandala ili drame, samo dvoje ljudi koji su, u suštini, postali roditelji i zapravo više nemaju nikakva romantična osećanja jedno prema drugom – naveo je za Page Six izvor blizak Riz.

 


Bivši par u braku je bio od marta 2011. Riz i Džim imaju sina, 10-godišnjeg Tenesija Džejmsa, a Riz iz prvog braka s Rajanom Filipsom ima dvoje dece: 23-godišnju Avu i 19-godišnjeg Dejkona.

 

makonda-tracker