imaju sličan ukus

KANJE VEST NIJE PRVI! Sećate li se s kojim su još SUPERPOZNATIM frajerom bile i Irina Šajk i Kim Kardašijan?

2

Dok javnost bruji o romansi ruske manekenke i američkog repera još uvek oženjenog slavnom starletom, setili smo se da su njih dve i ranije pokazale isti ukus kad su muškarci u pitanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanje Vest (44) i Irina Šajk (35) definitivno su u vezi — to više nije tajna! Par je uhvaćen tokom romantičnog odmora u Provansi, gde su otputovali kako bi zajedno proslavili reperov rođendan, a potom se vratili u Ameriku.


Irina se vraća uživanju u svakodnevici sa svojom ćerkom Leom de Senom, koju je dobila s glumcem Bredlijem Kuperom, dok Kanje treba da finalizira razvod od Kim Kardašijan (40), s kojom ima četvoro dece.

 

Dok mediji bruje o reakciji najpoznatije rijaliti zvezde na planeti na ove vesti, samo nekoliko dana nakon što smo je videli kako plače zbog razvoda, mi smo se setili da su Kim i Irina i ranije bile sa istim muškarcem — ali ne u isto vreme. U pitanju je, naime, Kristijano Ronaldo!

 

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Daleko je poznatija veza portugalskog fudbalera i Irine Šajk, budući da je trajala čak pet godina, tokom kojih su se njih dvoje čak i verili. Međutim, baš te godine kada je stupio u vezu s ruskom lepoticom — 2010 — Ronaldo je viđen s Kim Kardašijan! Njih dvoje navodno su uočeni kako se ljube u Madridu, gde je starleta provela trodnevni odmor. Ipak, nije poznato koliko dugo su se viđali i je li u pitanju bila samo avantura.

 

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Kristijano i Kim viđeni su zajedno još jednom, na koncertu Dženifer Lopez u Los Vegasu u avgustu 2016. godine, što znači da je uhvaćen s Kim pre i posle veze s Irinom.
 

 

makonda-tracker