sve se preokrenulo

Jedno drugom su priređivali NEZAMISLIVE stvari: Najprljaviji rastanak u svetu slavnih dobio DIVAN EPILOG

0


Pre samo nekoliko meseci, nekadašnji vanbračni partneri bili su jedno drugom najveći neprijatelji, ali sada je sve iza njih

Džejson Sudeikis i Olivija Vajld zajedno su bili od 2011. do 2020. godine
Džejson Sudeikis i Olivija Vajld zajedno su bili od 2011. do 2020. godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica i režiserka Olivija Vajld i glumac Džejson Sudeikis su nedavno punili novinske stupce zbog problema u svom odnosu, ali čini se da je to sada prošlost.


Par koji je bio zajedno od 2011. godine rastao se 2020, a proteklih meseci su jedno zbog drugog proživeli pravi pakao.


Međutim, sada su ih paparaci uhvatili u prilično neočekivanoj situaciji: Džejson i Olivija su najpre ćaskali u Los Anđelesu nasmejani, a potom se čvrsto zagrlili u znak pozdrava.


Njihov rastanak je, inače, često proglašavan najprljavijim u Holivudu, a sve je počelo kada je Olivija stupila u vezu s muzičkom senzacijom i glumcem Harijem Stajlsom. Iako ona tvrdi da je ova ljubav počela nakon što se rastala od Sudeikisa, s kojim ima ćerku Dejzi i sina Otisa, mnogi ističu da je zapravo prevarila partnera s Britancem.

 

Spekuliše se da je Olivija Vajld prevarila Džejsona Sudeikisa sa Harijem Stajlsom
Spekuliše se da je Olivija Vajld prevarila Džejsona Sudeikisa sa Harijem Stajlsomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sve se dogodilo na snimanju njenog filma "Don't Worry Darling", koji je Olivija Vajld režirala, a Stajls je u njemu igrao glavnu ulogu. Nakon što je neko vreme sve bilo mirno između Džejsona i Olivije, otkriveno je da je sve proteklo mnogo burnije.

 

Naime, bivša dadilja njihove dece ispričala je da je jednom prilikom Sudeikis legao ispred Olivijinog automobila kako bi je sprečio da ode da se vidi sa Stajlsom i odnese mu "svoj poseban dresing za salatu".


Glumac se navodno osećao veoma loše nakon što je ostavljen.

 

Džejson Sudeikis i Olivija Vajld zajedno imaju dvoje dece
Džejson Sudeikis i Olivija Vajld zajedno imaju dvoje decefoto: EPA/JASON SZENES

Tu postoji još mnogo ljubavi, voleo bi da ima nadu da postoji način da poprave stvari. Videćemo šta će biti – rekao je jednom prilikom neimenovani izvor i dodao je Džejsonu "srce apsolutno slomljeno zbog raskida".


Situacija je, međutim, eskalirala kada je došao trenutak da bivši par priča o starateljstvu nad njihovom decom, a u jednom trenutku su Oliviji uručeni papiri o starateljstvu dok se nalazila na bini na jednom događaju.


Iako su izvori tvrdili da Sudeikis nije znao da će ona na ovaj način dobiti dokumentaciju, malo ko mu je verovao, a Olivija Vajld nije krila ogorčenost.
Nekadašnji par nije imao gotovo nikakvu komunikaciju izvesno vreme, ali se čini da su sada uspeli sve da izglade zarad svoje porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

 

Olivija i Hari Stajls su, inače, nedavno raskinuli.

 

Među njima nema zle krvi. Hari nije "šutnuo" Oliviju, niti je bilo obratno – istakao je za pomenuti portal izvor blizak nekadašnjem paru. – Ovo je najduža veza u kojoj je Hari bio, očigledno imaju posebnu povezanost.


Navodno je do rastanka došlo jer Olivija i Hari imaju previše obaveza i ne mogu da se posvete jedno drugom.

 

 

makonda-tracker