kratko i burno

Ne želi ni da ga se seća, kaže da je "imitirao normalnu osobu": Zaboravljeni brak šarmantne glumice i otkačenog glumca

0

Nakon što su se razišli malo nakon romantičnog venčanja, oboje su saglasni – on je najgori muž na svetu

Veza i brak ovog para bili su kratki i burni
Veza i brak ovog para bili su kratki i burnifoto: EPA/PAUL BUCK

Glumica Elizabet Mos ima iza sebe dugu i uspešnu karijeru, ali je tek proteklih godina doživela ogromnu popularnost, nakon igranja glavne uloge u seriji "Sluškinjina priča".


Šarmantna glumica, koja je imala priliku da sarađuje s najpoznatijim filmadžijama današnjice i oprobala se u raznim žanrovima, a o njenom životu ne zna se mnogo.


Ipak, poznato je da je ona bila u braku s glumcem i scenaristom Fredom Armisenom, koji je najpoznatiji po urnebesnim skečevima u emisiji Saturday Night Live.


Upravo su se na snimanju ovog šoua oni upoznali 2008. godine, a samo tri meseca kasnije otkriveno je da su – vereni!

 


To je privatna stvar, pa ne želim da delim detalje o tome šta se dogodilo, ali reći ću vam samo da je bilo savršeno – istakla je Elizabet u jednom intervjuu.


Tačno godinu dana nakon što su se upoznali, ar se venčao na Long Ajlendu, a zajedno su se u javnosti pojavili tek nekoli puta. Izbegavali su crveni tepih, ali su jednom prilikom zajedno došli na dodelu Emija i toliko uživali u poziranju da su u jednom momentu zaplesali pred foto-reporterima.

 

Par je delovao vrlo skladno, a retko su pominjali jedno drugo. Ipak, kad god bi Fred pričao o supruzi, nazivao ju je Lizi, ali su uglavnom insistirali na tome da ne žele da dele previše o svom zajedničkom životu.


Međutim, baš kad je bilo očekivano da proslave prvu godišnjicu braka, Elizabet je podnela zahtev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog.

 


Tek dve godine kasnije, ona se javno osvrnula na svoj kratki brak s Armisenom.


Jedna od najboljih stvari koje sam čula o njemu je "On je tako dobar imitator. Ali najbolje imitira normalnu osobu". Za mene to sumira sve – rekla je glumica za Page Six.


Nešto kasnije, i Armisen se osvrnuo na njihovu ljubav, na neki način okrivivši sebe za krah braka.


Mislim da sam bio užasan muž, mislim da sam užasan dečko – rekao je on. – Ja hoću sve... brzo. Želi da budem u braku, želim da živimo zajedno... a onda negde između prve i druge godišnjice, uplašim se. Emocionalno se prepadnem i onda pomislim "O, moj Bože, ko je ova neznanka u mojoj kući?"

 


Ipak, što se tiče Elizabet Mos, nije se sve završilo na komentaru da njen bivši muž dobro imitira normalnu osobu, već je svoj brak s Fredom opisala pomalo uznemirujuće. Kako je istakla za Vulture 2014, ta veza je bila "ekstremno traumatična, užasna i strašna".


Elizabet je od tada uspešno skrivala svoj ljubavni život.


Koga zaista boli d**e viđam li se ja s nekim? Mrzim što se tome pridaje važnost – istakla je za Marie Claire pre nekoliko godina.


Što se tiče njenog bivšeg, on je uspeo da probije svoju dvogodišnju barijeru u ljubavi i bio je osam godina u bezi s glumicom Natašom Lione, sve do 2022.

 

 

 

makonda-tracker