uvek nasmejani

Nenad Okanović u provodu sa suprugom: Zajedno su još od školskih dana, a ljubav nije njihova jedina tajna sreće

0

Na jednom jučerašnjem događaju u Beogradu među najzapaženijima su bili glumac Nenad Okanović i njegova životna saputnica Željana

Glumac Nenad Okanović
Glumac Nenad Okanovićfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumac Nenad Okanović, najpoznatiji po ulozi sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja", juče je prisustvovao jednoj promociji u Beogradu.


On je na događaj, koji je okupio veliki broj slavnih, stigao u društvu supruge Željane, koja je odabrala šik izdanje sastavljeno od plavog sakoa i skinny farmerki.


Par je neko vreme proveo u ćaskanju s glumicom Miljanom Gavrilović, a bili su odlično raspoloženi i nasmejani, kao i u svakoj prilici kada ih vidimo zajedno.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Nenad i Željana su, inače, u braku već 17 godina, a zajedno su dobili sinove Danila i Trifuna. Glumac je jedna od retkih ličnosti na našoj javnoj sceni koja je pravu ljubav pronašla vrlo rano – još u srednjoškolskim danima.


Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti – izjavio je jednom prilikom glumac.

 

Kako je tada istakao, iako je ljubav neophodna, ona nije jedini važan faktor da bi jedan odnos opstao tako dugo. Njegov brak sa Željanom je skladan i pun međusobnog uvažavanja.


I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak – kaže Okanović.


Željana se, inače, ne eksponira u medijima, a ponekad pravi društvo svom suprugu na javnim događajima, pa smo je tako pre izvesnog vremena videli i na premijeri filma "Zaspanka za vojnike".

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Koliko je Nenad posvećen porodici pokazuje to što je pre nekog vremena pauzirao s karijerom kako bi imao sigurnu platu.


– Od 2002. godine bio sam u pozorišnoj trupi sa još nekoliko glumaca i igrali smo predstave u Novom Sadu. Tri godine nakon toga supruga Željana i ja smo dobili prvog sina, Danila, i već tada sam napustio trupu da bih mogao da izdržavam porodicu jer nisam ništa zarađivao. Nisam želeo da mi roditelji pomažu. Tada sam napustio glumu i zaposlio se u Duvanskoj industriji u Senti na poziciji montažera da bih imao para da detetu kupim pelene – otkrio je on.

 

 

makonda-tracker