uživaju zajedno

Kažu da žene ČEKAJU U REDU da budu s njim: Slavni fudbaler sreću je pronašao pored devojke neobičnog zanimanja

0

Proslavljeni sportista zarađuje skoro milion evra nedeljno i nema ljubitelja fudbala koji ne zna njegovo ime, a on je privatno povučen i skroman momak

Erling Haland sa devojkom na odmoru u Marbelji
Erling Haland sa devojkom na odmoru u Marbeljifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mladi norveški fudbaler Erling Haland ima tek 22 godine, a već je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih fudbalera planete.


Visoki napadač Mančester sitija, na čiji je talenat nemoguće ostati ravnodušan čak i ako niste preterano upućeni u fudbal, oduševljava iz sedmice u sedmicu svojim igrama, zbog kojih ga nedeljno u Mančesteru plaćaju skoro milion evra, tačnije 983.000.


To nije dovoljno da se nagradi njegovo umeće, pa Siti želi da mu ponudi još bolje uslove kako bi ostao u ovom klubu i trenutno mu se sprema novi ugovor.
Simpatični igrač atraktivan je i ženskom polu, ali na žalost dama, on je zauzet.


Kako su pisali britanski mediji, Haland je uspešan i van terena, gde ljubi norvešku lepoticu Isabel Haugseng Johansen (19).

On je u više prilika viđen sa svojom devojkom, a interesantantno je da ona nije ni manekenka ni influenserka, kako je to često slučaj u ljubavnom životu njegovih kolega.

 

Halandova draga je – fudbalerka. Štaviše, upravo su se zahvaljujući svom omiljenom sportu i upoznali.

Erling se priključio FK Brine, iz istoimenog grada, kad aje imao samo pet godina, a tu je proveo deceniju pre nego što je prešao u Molde. Potom je nastupao za Salcburg, Borusiju Dortmund i, sada, za Mančester siti, a devojku koja mu je ukrala srce upoznao je još u Brineu.


Oni su zajedno pohađali klupsku akademiju i tada se zbližili, ali je njihova veza navodno počela dok je fudbaler igrao za Borusiju.

Njihova veza deluje prilično ozbiljno – rekao je nedavno za The Sun izvor blizak sportistki.

 

Erling ima svet pod nogama, a žene čekaju u redu da budu njegove partnerke – veruje neimenovani izvor. – Ali on je vrlo razuman momak i sasvim je logično to što je s devojkom iz svog grada, koju poznaje godinama. Mora da može da veruje ljudima u svom životu i koncentriše se samo na fudbal.

Par se retko eksponira u javnosti, a tokom pauze za Svetsko prvenstvo u Kataru, na kom Norveška nije učestovala, viđeni su tokom odmora u sunčanoj Marbelji.

 

 

makonda-tracker