savršen par

20 godina ljubavi i prava BAJKOVITA PRIČA: Ivica Kralj decenijama ljubi NOVINARKU o kojoj se nikad ne govori u javnosti

0

Gotovo da nema čoveka da nije čuo za legendarnog golmana Ivicu Kralja, a njegovu suprugu nikada ne viđamo u javnosti 

foto: Földeši Miroslav / ČTK / Profimedia
foto: Földeši Miroslav / ČTK / Profimedia

Čuveni jugoslovenski gloman, Ivica Kralj svoju karijeru započeo je kao veoma mlad momak. Rođen je u Kotoru, odrastao u Tivtu, javnost ga je prvi put upoznala 1989. godine.

 

Prvi derbi odigrao je sa samo 16 godina i od tada fudbal je postao njegova ogromna ljubav i posao u kojem je ostao sve do penzije.

 

Gradio je uspešnu karijeru godinama, ali ga to nije sprečilo da uživa i u lepom porodičnom životu. Iako je bio veoma popularan Ivica je retko kada o svom ljubavnom životu i porodici govorio u javnosti.

 

 

Njegova izabranica, Dragana Kralj nikada se ne eksponira u javnosti. Njenih fotografija na internetu gotovo da nema, pa se mnogi pitaju kako Dragana izgleda i čime se bavi.

 

Naime, pre nego što je upoznala Ivicu Dragana je bila novinarka. Nakon što su odlučili da uđu u brak, Dragana je odlučila da svoju karijeru žrtvuje zarad suprugove, kako bi uspeli da održe brak iz kojeg su dobili i ćerku Saru.

 

Nakon što je 2009. godine Ivica okačio kopačke o klin konačno je došlo vreme da uživa sa svojom porodicom. Oni su 2010. godine išli zajedno na more, a tada je i sama Ivicina supruga iskreno govorila o njenom odnosu sa suprugom i tome što je sve zapostavila da bi sačuvala brak i porodicu. 

 

 

– Kada neko Ivicu pita „Pa, šta radiš sada kada si u penziji?“, Sara i ja umiremo od smeha – kaže Ivičina supruga Dragana, a on nastavlja:

 

– U penziji sam, ali penziju ne primam, to je veoma zanimljivo. Čudan je osećaj što imam vremena za porodični odmor. Kao momak sam mnogo toga propuštao. Sećam se, vikendom svi moji prijatelji idu u grad, a ja na utakmice. Mnogo puta sam bio u iskušenju da odustanem od svega, a posle, kada je došla Sara, bilo je još gore. Dok sam se profesionalno bavio fudbalom, godišnje sam imao mesec dana slobodno, 15 dana zimi, 15 leti. Sada je sve bez obaveze i moranja. Nigde ne žurimo, ako hoćemo da odemo na plažu, odemo, ako nećemo, onda smislimo neke druge aktivnosti. Doduše, sada mogu da izlazim kad hoću, ali posle jedne večeri provoda potrebna su mi dva dana da se oporavim od toga - rekao je Ivica jednom prilikom za domaće medije.

 

 

 

 

makonda-tracker