doneo odluku

SELI SE DALEKO OD GRADSKE VREVE: Zvezda naše popularne serije iskreno o napuštanju GRADA - evo gde započinje NOVI ŽIVOT

0

Poznati glumac kojeg s uživanjem gledamo u seriji „Tate“, a od ove nedelje i u drugoj sezoni serije „Državni službenik“, otkrio je da se sledećeg proleća seli u Sopot

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumac Andrej Šepetkovski tvrdi da će sa zadovoljstvom napustiti Beograd.

 

- Gradim kuću u Sopotu i došao sam da obiđem majstore, da vidim da li im treba neka pomoć. Stalno sam u nekoj dilemi, verujte, da li prozor levo ili desno, koje grejanje da ugradim... Ma, da sam znao da ima toliko posla i stvari o kojima treba razmišljati, ne znam da li bih se upustio u sve ovo – iskreno je glumac priznao voditeljima i gledaocima emisije „Kec na jedanaest“ u koju se uključio uživo iz svog dvorišta.

 

Kako kaže, o gradnji njegove kuće mogla bi se napisati jedna dobra komedija.

 

- Nadam se da ću se useliti do marta sledeće godine. Pobegao sam iz grada, shvatili smo da ne možemo bez prirode i rešili smo da pobegnemo u šumu. Svakog vikenda sam sa porodicom „bežao“ iz Beograda, i tako smo odlučili da se preselimo i uživamo svakog dana – kaže poznati glumac.

 

Nova sezona serije „Državni službenik“ startovala je ove nedelje, i Andrej ističe da je na snimanju sve teklo – glatko.

 

- Vrhunska je ekipa, sve je teklo glatko, interesantni su zapleti i ništa nije forsirano. Odnosi između likova su u fokusu i mislim da je to ono što privlači ljude i „uvlači“ ih u priču.

 

Kada je reč o još jednoj popularnoj seriji u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, Andrej kaže da trenutno živi zaplet iz serije „Tate“.

 

- I u seriji i u životu gradim kuću. Samo što Marijanu Mićić u seriji „farbam“ da to radim, a u životu to stvarno činim. Ljuba Bandović me je pozvao pre neko veče da mi javi da gleda „Tate“ i baš me je iznenadio. Nisam očekivao da će se serija dopasti tolikom broju ljudi, jer nema psovki, nema nasilja. Gledaju nas i deca i stariji. Svaka epizoda je sve duhovitija i bolja, ali ne smem da vam otkrivam šta će se sve izdešavati u nastavku serije – kaže Šepetkovski.

 

 

makonda-tracker