tako je odlučio

Tom Kruz već 10 godina nije video svoju ćerku: Razlog je jedno njegovo BIZARNO PRAVILO

0

Tom Kruz maltene od razvoda sa glumicom Kejti Holms, nije uopšte bio u kontaktu sa svojom ćerkom Suri. 

Tom Kruz
Tom Kruzfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Glumac Tom Kruz, kako prenose strani mediji, nije imao nikakav kontakt sa svojom ćerkom Suri od 2013. godine, godinu dana nakon što razveo od svoje koleginice Kejti Holms. 

Bivša Tomova žena Kejti Holms i njihova ćerka Suri, koja će uskoro napuniti 17 godina, već planiraju njen polazak na koledž. Međutim, ti planove se prave bez Toma, pošto on sa ćerkom praktično nema nikakav odnos ni kontakt.

 

Suri trenutno razmišlja o svojoj budućnosti i koji bi koledž mogla da upiše, a izbor je najverovatnije pao na Modni fakultet u Njujorku.

 


Kako prenose strani mediji, Kejti je poptuno uključena u sve stvari oko prijave svoje ćerke na koledž i pomaže joj da se spremi za naredni korak u životu.

Međutim, prema istim navodima, Tom je poptuno isključen iz života svoje ćerke poslednjih 10 godina. Dejli mejl tvrdi da Suri i Tom uopšte nisu ostali u kontaktu jedno sa drugim.

 


- Suri više ne poznaje svog oca i nije uopšte provodila vreme s njim u poslednjih 10 godina. Ne ide ni da gleda njegove filmove i on nema nikakvu ulogu u njenom životu - rekao je izvor Dejli mejla.

 

Uprkos tome, Tom će platiti troškove školarine svoje ćerke, kao što to stoji papirima koje potpisao kad se razvodio. Po tom ugovoru, Tom je pristao da plaća Kejti 400.000 dolara mesečno sve dok Suri napuni 18 godina.

 


Tom je takođe pristao da plati sve njene troškove, uključujući medicinsko i stomatološko osiguranje, obrazovanje, fakultet i druge vannastavne potrebe.
 

Suri još nije definitvno rešila da će upisati Modni fakultet, a njena majka Kejti navija za to da ne ode na drugi kraj zemlje.


- Kejti stvarno želi da Suri ostane u Njujorku, tako da mogu blizu jedna drugoj. Katie je mnogo ponosna na Suri, ali se ipak malo suviše zaštitnički postavlja prema njoj - rekao je isti izvor.

 

 

Kejti je, navodno, rešila da se razvede od Toma, pošto se plašila da njihova ćerka odrasta kao deo Sajentološke crkve. Od tada, ni Tom, inače veliki pobornik Sajentološke crkve, nije u kontaktu sa ćerkom.

 

Međutim, kako navode strani mediji, Kejti nije zabranila Tomu kontakt sa ćerkom, već je to njegova odluka.

 

 

Pisalo se da je jedan od mogućih razloga, to što sajentolozi po pravilima svoje religije ne bi smeli da budu u kontaktu sa onima koji su napustili njihovu crkvu. Makar taj neko bio i vaša ćerka.

 

 

makonda-tracker