iznenađenje

A za princezu specijalan afrodizijak: Kejt Midlton i princ Hari iznenadili javnost - ovo od njih NIKO nije OČEKIVAO

0

Video princeze Kejt oduševio je ljude širom sveta 

foto: Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia
foto: Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia

Dok Hari i Megan, princ i princeza od Saseksa, nastavljaju da stvaraju neprijatelje gde god da odu, princ i princeza od Velsa nastavljaju da osvajaju srca čak i na društvenim mrežama.

 

To se posebno odnosi na Kejt Midlton, koja je gde god da se pojavi osvoji srca ljudi. Tako je bilo i prošle godine, kada je sa svojim suprugom otišla na Karibe.

 

Ona je tada odlučila da tokom jedne šetnje proba čuveno afrodizijačko jelo, koje tamošnji stanovnici nazivaju karipskom vijagrom. 

 

 

Iako događaji datiraju iz marta 2022. godine, kada su Kejt Midlton i budući kralj Vilijam još bili vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, snimak njihovog putovanja na Karibe postao je viralan tek u poslednjih nekoliko sati.

 

Na snimku se vidi princeza sa suprugom kako stoje na tezgi sa hranom i odlučuju da probaju neke od ostrvskih specijaliteta.

 

U jednom trenutku, Kejt Midlton uzima jelo poznato kao „karibska vijagra“ i u šali tvrdi da je hrabrija od Vilijama. U pitanju je neka vrsta mesa koja izlazi iz školjke. Uprkos tome što je moćan afrodizijak, princeza nije oklevala da ga isproba pod budnim okom svog supruga.

 

 

- Mogu to da podnesem - kaže ona uz smeh.

 

Vilijam i Kejt su poslednjih meseci postali još popularniji zbog svoje prirodnosti i pristupačnosti u javnim nastupima.

 

Nije iznenađenje da su poređenja između Harija i Megan bila glasnija nego ikad, posebno s obzirom na sve kontroverze koje su okruživale princa i princezu od Saseksa usred njihovog velikog spora sa kraljevskom porodicom.

 

 

makonda-tracker