dobro ga znate

Retko ko zna da su u srodstvu: Da li znate koji proslavljeni SPORTISTA je rođeni brat supruge Nenada Jezdića?

0

Glumac Nenad Jezdić je 27 godina u skladnom braku sa Sarom Jezdić, a malo ko zna da je njen rođeni brat naš proslavljeni sportista.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Nenad Jezdić je već 27 godina u skladnom braku sa suprugom Sarom.

 

Njih dvoje su se venčali 1996. godine u manastiru Visoki Dečani, a venčanje je bilo u krugu porodice. 

 

‒ Kada sam rekao da, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano - rekao je Nenad za domaće medije.

 

Nenad i Sara imaju četvoro dece,tri ćerke i sina, a jednom prilikom je naš proslavljeni glumac pričao o stvaranju porodice.


‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ izjavio je svojevremeno.

 

Njegova supruga ne želi da se izlaže javnosti, tako da je retko kad možemo videti sa suprugom na događajima, a malo ko zna i da je sestra našeg proslavljenog rukometaša.

 

Njen rođeni brat je Aleksandar Saša Blagojević, koji je po završetku svoje karijere postao predsednik Rukometnog kluba "Partizan".

Aleksandar Saša Blagojević igrao je u vodećim klubovima Srbije i Evrope
Aleksandar Saša Blagojević igrao je u vodećim klubovima Srbije i Evropefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom svoje karijere igrao je za vodeće klubove Srbije i Evrope, a 1996. godine je sa našom reprezentacijom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu. 

 

− Tokom sedam godina provedenih u Partizanu osvojio sam sve domaće trofeje, da bih posle desetak godina u vodećim klubovima Španije, Portugala i Grčke, osvojenog Klupskog prvenstva sveta i Kupa kupova Evrope, pokrenuo privatni biznis – izjavio je jednom prilikom Saša Blagojević, koji se našao na čelu Rukometnog kluba Partizan.


 

makonda-tracker