da li ste znali?

Posebnom pesmom dočekuje goste: Nenad Jezdić je kum POZNATOM PEVAČU, a za opuštanje ne sluša njegove pesme

0

Među javnim ličnostima su mnoga prijateljstva prerasla u kumstva koja traju i danas.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati glumac Nenad Jezdić je godinama na javnoj sceni i iza sebe ima nebrojeno mnogo zapaženih uloga, ali o njegovom privatnom životu se jako malo zna.

 

Porodica mu je jako značajna, međutim, njegovu suprugu i ćerke niko nije video u javnosti jer ne žele javno da se eksponiraju. 

Malo je poznato da je Nenad u Valjevu išao u isti razred sa poznatim pevačem Željkom Joksimovićem, a njihovo prijateljstvo je preraslo u kumstvo. Naime, Nenad je bio kum kada se Željko ženio prvi put. 

 

Proslavljeni glumac je jednom prilikom otkrio i koju muziku sluša.

 

- Kad odmaram ili radim u podrumu u mojoj destileriji obožavan da slušam glasnu muziku. Slušam naše filharmoničare, simfonijski orkestar RTS. Volim da čujem i violinsku muziku, Čajkovskog, Baha, ali dobru izvornu narodnu muziku - ispričao je glumac svojevremeno za Kurir

 

Nenad Jezdić
foto: Vladimir Šporčić

- U svom selu dočekujem goste pesmom "Marš na Drinu". Ali ne sa rečima, reči nekako uvek devalviraju. I ovo što pričam o sebi devalvira. Ali eto, sam razlog što je nastala, mesto gde je nastala – kompozicija je nastala u Valjevu – posebno me podiže, posebno me radi i posebno me čini ponosnim što sam to gde jesam, tu gde jesam, i što sam takav kakav sam - zaključio je Nenad.

 

 

makonda-tracker