Nikada ih ne viđamo u javnosti, sinu su oduvek najveća podrška: Evo kako izgledaju RODITELJI MILANA MARIĆA

0

Naš poznati glumac krupnim koracima gradi sjajnu glumačku karijeru 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od naših najpopularnijih mladih glumaca Milan Marić vrednim radom i trudom je uspeo da postigne neverovatan uspeh u proteklih nekoliko godina. Milan je rođen u Beogradu pre 33 godine, a talenat za glumu pokazivao je još kao dete.

 

Odrastao je u prosečnoj beogradskoj porodici sa roditeljima, majkom Gordanom i ocem, koji mu je bio velika podrška još od najranijih godina.

 

Prve glumačke korake Marić je napravio u Omladinskom pozorištu „Dadov“. Nakon što je 2013. godine diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu postao je član ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

 

 

Na sceni matične kuće odigrao je brojne predstave, a sarađivao je i sa drugim teatrima, poput Kruševačkog pozorišta, Ateljea 212, Beogradskog dramskog pozorišta (BDP) i drugih.
 

Milan Marić je oduvek znao da će se baviti glumom iako niko u njegovoj porodici nije imao dodira sa umetnošću.

 

Mama je čitav radni vek provela kao vaspitačica u vrtiću, dok je tata bio komercijalista. Imao je svoju firmu. Oboje su sada u zasluženoj penziji ‒ ispričao je jednom prilikom glumac, koji ima brata i sestru po ocu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Prve dane života proveo je u Mirijevu, odrastao je na Banovom brdu i, mada je uvek imao slobodu da se bavi onim što želi, da je bilo po očevom, postao bi fudbaler.

 

‒ Trenirao je odbojku, plivanje i fudbal, gde se najduže zadržao ‒ ispričala je njegova majka Gordana prilikom jednog televizijskog gostovanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Imao je ogromnu podršku oca, koji je strastveni obožavalac fudbala. Nije mu bilo teško da, tek što dođe s puta, vozi sina na trening. Milan je, nažalost, na treningu doživeo jedan nezgodan pad, pa je morao da prekine sa tim sportom.

 

Ponosna majka Gordana istakla je da je Milan divan i pažljiv sin koji ih je, kada su bili u karantinu zbog korone, redovno snabdevao neophodnim potrepštinama, a uz ono što bi mu oni stavili na spisak donosio je svašta još po svom izboru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Rano sam otišao od kuće da probam da živim sam. Trudim se da imam što zdraviji i normalniji odnos sa roditeljima i da ih ne opterećujem svojim problemima, već da oni pokupe ono što je lepo, a da ovo drugo kroz šta prolazim ne mora da ih opterećuje ‒ istakao Milan, koji povremeno na društvenim mrežama objavi neku fotografiju iz porodičnog albuma.

 

Milan se nedavno pojavio na premijeri projekcije prve epizode serije "Pad" i tom prilikom je oduševio sve pripadnice lepšeg pola. Kako je jedan od najpoželjnijih glumaca izgledao pogledajte u galeriji 

 

1 / 5 Foto: Ata images

 

 

makonda-tracker