savršeno

Sinoć su bili najelegantniji par na celom svetu: Antonela Rokuco i Lionel Mesi uskladili stajlinge i zablistali u Parizu

1

Antonela Rokuco obukla je dugu haljinu sa dubokim šlicem, a sve je iskombinovala sa efektnom torbicom u obliku ruže, dok se Lionel Mesi odlučio za crno odelo sa svetlucavim reverima.

Lionel Mesi je proglašen za najboljeg fudbalera sveta, a na dodelu FIFA nagrada je došao u pratnji supruge Antonele Rokuco
Lionel Mesi je proglašen za najboljeg fudbalera sveta, a na dodelu FIFA nagrada je došao u pratnji supruge Antonele Rokucofoto: Daniela Porcelli / Zuma Press / Profimedia

Oči svih ljubitelja fudbala su sinoć bile uprte u Pariz, gde su dodeljene FIFA nagrade najboljim fudbalerima sveta za 2022. godinu.

 

Za najboljeg fudbalera je proglašen Lionel Mesi, koji je ovo priznanje prvi put dobio 2007. godine. U ženskoj konkurenciji je za najbolju igračicu planete odabrana Alesija Puteljas iz Barselone.

Lionel Mesi prvi put je za najboljeg fudbalera na svetu proglašen 2007. godine
Lionel Mesi prvi put je za najboljeg fudbalera na svetu proglašen 2007. godinefoto: Glenn Gervot / Xinhua News / Profimedia

Za najboljeg trenera je izabran selektor Argentine, Lionel Skaloni, dok je titulu najboljeg golmana poneo čuvar mreže Aston Vile, Emilijano Martinez, takođe osvajač Mundijala u Kataru.

 

U ženskoj konkurenciji golmana najbolja je Meri Irps iz Mančester junajteda.

 

Titulu najboljeg ženskog trenera je ponela Holanđanka Sarina Vigman koja trenira nacionalni tim svoje zemlje.

 

Fudbalere su na crvenom odnosno zelenom tepihu podržale i njihove supruge, a jedna od najelegantnijih dama je bila Antonela Rokuco, žena Lionela Mesija.

 

Antonela je samo dan pre proslavila svoj 35. rođendan i dosta se spekulisalo zašto njen suprug nije bio prisutan na žurci, ali se ispostavilo da je imao obaveze prema svom fudalskom klubu.

Antonela Rokuco proslavila je 35. rođendan.
Antonela Rokuco proslavila je 35. rođendan.foto: Instagram/Printscreen/antonelaroccuzzo

I dok nas je dan ranije kupila svojim dnevnim stajlingom u vidu pocepanih farmerica i "običnog" plavo-zelenog džempera, sinoć nas je oduševila svojim naizgled jednostavnim, a efektnim stajlingom.

 

Ona je za ovu priliku odabrala crnu haljinu sa dugim rukavima i okovratnikom u vidu polurolke koja je imala dubok šlic sa strane koji joj je dao na upečatljivosti.

 

Haljina je bila pripijena uz telo i istakla je njenu besprekornu liniju.

 

Uz ovu kreaciju, Antonela je obula crne sandale sa platformom, a možda i najviše pažnje je privkla efektna crvena torba u obliku crvene ruže koju je savršeno iskombinovala sa ružem u istoj nijansi.

 

Što se tiče frizure, Antonela je pokupila kosu u niski rep, a srebrne viseće minđuše su se slagale sa prstenjem koje je ponela.

 

Celokupnom kombinacijom je postigla klasičan, odvažan i senzualan, a opet nepogrešivo atraktivan izgled.

1 / 5 Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Sa druge strane, Lionel Mesi je za ovu priliku odabrao klasično crno odelo kojem su upečatljivost dali svetlucavi reveri.

 

Fudbaler je ispod odela imao crnu košulju i crnu leptir mašnu, dok je celu kombinaciju zaokružio crnim cipelama.

 

makonda-tracker