(FOTO)

Pojavljivali su se samo na crvenom tepihu i SVI SU GLEDALI U NJU: Supruga Branislava Ivanovića OSVAJA prirodnošću

0

Ovih dana je aktuelna tema Fudbalski savez Srbije i izbori koji treba da se održe.

Branislav Ivanović
Branislav Ivanovićfoto: BPI/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Domaća javnost je zaokupljena izborima u Fudbalskom savezu Srbije. S jedne strane se nalazi proslavljeni fudbaler Dragan Džajić, dok je sa druge, takođe jedna od legendi ovog sporta, Nemanja Vidić.

 

Ukoliko bi pobedio Džajić, jednu od potpredsedničkih funkcija bi preuzeo i nekadašnji fudbaler Branislav Ivanović. I dok nagađanja i iščekivanja traju, mnoge zanimaju detalji privatnog života naših slavnih fudbalera.

 

Ivanović je godinama u skladnom braku sa Natašom, koja ni po čemu ne podseća na ostale žene. Njihov brak traje skoro 15 godina, a iako su se upoznali u ranim dvadesdetim, njihova ljubav i danas traje. Zajedno su dobili četvoro dece, bliznakinje Anu i Andreu i sinove Stefana i Dušana.

 

Branislav Ivanović sa suprugom Natašom
Branislav Ivanović sa suprugom Natašomfoto: RC2 / Backgrid UK / Profimedia

On je jedan od retkih koji javnost nije osvojio samo svojom igrom i talentom, već i prizemnošću, pa ne čudi što se o Nataši skoro ništa ne zna, a na javnim događajima se sada jako retko pojavljuju. Ona je jedna od retkih žena fudbalera koja nikad nije poželela da bude deo javnog života.

 

Nataša je posvećena porodici i ni po čemu se ne ističe u široj javnosti, ponaša se kao i svi drugi ljudi, bez obzira na novac koji poseduju.

 

Branislav Ivanović sa suprugom Natašom
Branislav Ivanović sa suprugom Natašomfoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Do pre nekoliko godina su se pojavljivali na nekim svetskim događajima, a Nataša je ostala zapažena i na jednoj promociji fondacije Novaka Đokovića, kada je došla sa Branislavom i svima pokazala da bez obzira na trendove, ona neguje prirodan izgled.

 

 

makonda-tracker