pravilo "dve nedelje"

Prvi put su se poljubili na audiciji, a 12 godina kasnije i VENČALI: Ljubavna priča najmisterioznijeg para Holivuda

0

Glumci Kejt Mara i Džejmi Bel su jedan od najmisterioznijih parova Holivuda i imaju jedno važno pravilo "od dve nedelje" koje im pomaže da ojačaju vezu.

Njihovo venčanje je bilo u kući preko puta njihove, jer nisu mogli da nađu odgovarajuću lokaciju.
Njihovo venčanje je bilo u kući preko puta njihove, jer nisu mogli da nađu odgovarajuću lokaciju.foto: EPA-EFE/MIKE NELSON

Glumica Kejt Mara (40), najpoznatija po ulozi Zoi Barns u seriji "Kuća od karata" i glumac Džejmi Bel (37), koji je za ulogu u filmu "Bili Eliot" dobio BAFTA nagradu svoju ljubav ljubomorno kriju od javnosti.

 

- Sada kada je Džejmi legalno deo moje porodice, to je tako neverovatna stvar. Veoma sam zaštitnički nastrojena prema našem braku - izjavila je 2018. godine glumica za časopis Shape.

 

- Sva putovanja koja oboje moramo da obavimo zbog posla mogu da nam otežaju, ali imamo pravlio da nikada ne sme da prođe duže od dve nedelje, a da se ne vidimo. Čak iako morate da provedete ceo dan putujući da biste imali samo 24 sata zajedno, vredi toga da imate snažnu vezu - istakla je ona.

 

Njihova priča je počela mnogo pre nego što su uplovili u vezu.

Kako je Džejmi Bel otkrio 2017. godine u emisiji Džonatana Rosa, njih dvoje su se sreli 2005. godine, a tada su imali i svoj prvi poljubac tokom audicije

 

- Upoznao sam je audiciji za film pre 12 godina i niko od nas nije dobio ulogu, ali je morala da ljubi mnogo drugih momaka na toj audiciji. I bilo je mnogo drugih ljudi tamo, pop zvezda, filmskih zvezde. I očigledno je otišla kući i njena mama je rekla: 'Kakav ti je bio dan?' a ona je rekla: 'Danas sam poljubila mnogo momaka, ali Džejmi Bel se dobro ljubio.' - otkrio je Bel tom prilikom.


- A onda smo se 12 godina kasnije venčali - rekao je on, pre nego što je kasnije dodao:

 

- Bio sam veoma profesionalan! Na kraju je sve ispalo, veoma sam srećan zbog toga-

 

  • Zvanično su počeli da se zabavljaju 2015. godine

 

U avgustu 2015. godine jedna fotografija je pokrenula glasine o vezi.

Kostimograf i kreativni direktor Džoni Vujek objavio fotografiju na Instagramu na kojoj je jasno da se nešto dešava između Kejt i Džejmija, a to je zapravo bilo i vreme kada su se njih dvoje zaljubili, otkriće glumica kasnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOHNNY WUJEK (@jwujek)

Njihova osećanja su se razvila tokom turneje sa filmom "Fantastična četvorka".

 

Odmah su glasien o vezi krenule, ali oni su ćutali i uživali.

 

Čak je Džejmi kasniej kada su krenule glasine o veridbi, odrično rekao da nije došlo do nje. 

 

Tek 2017. godine Mara je potvrdila glasine koje su kružile godinu dana i postavila na Tviter fotografiju prstena

 

  • Venčali su se u julu 2017. godine

 

- Zapravo smo se venčali preko puta naše kuće. Bukvalno sam se probudio u svom krevetu i prešao ulicu, i imali smo naša ceremonija- otkrio je Džejmi Bel 2018.godine.

 

Objasnio je da nisu mogli da nađu pravu lokaciju za venčanje i da je njihova komšinica bila ljubazna da im pozajmi svoju imovinu.

 

-Tako smo prešli ulicu i onda kada je to bilo gotovo, prenoćili smo na tom imanju i prešli ulicu i došli kući- rekao je on.

 

 

  • Imaju dvoje dece

 

Kejt Mara i Džejmi Bel su prvo dete dobili 2019. godine, a pre toga Kejt je prošla kroz jedan pobačaj.

 

U drugoj trudnoći je u trećem tromesečju imala problem sa holestazom, stanjem jetre koje je dovelo do hitnog carskog reza.

 

- Dobili smo bebu pre nekoliko nedelja. Evo njenih stopala - stajalo je u opisu fotografije kojus u tada objavili. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Mara (@katemara)

 

U julu prošle godine Mara je objavila fotografiju i objavila da je i drugi put trudna, ali nije želela da potvrdi kada beba stiže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Mara (@katemara)

Međutim, u novembru prošle godine je slično kao i prvi put potvrdila da su ih rode posetile i drugi put i da su dobili sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Mara (@katemara)

Ime svoje dece nisu nikad želeli da otkriju, detalje svog braka takođe vešto kriju i čini se da žive pravu holivudsku priču, ali daleko od očiju javnosti.

 

makonda-tracker