ostali su veliki prijatelji

Kad je ugledao, obasjala ga je SVETLOST: Ljubavna priča jednog od najlepših parova HOLIVUDA ikada trajala je 11 godina

1

Glumac Liv Šrajber je svojevremeno Naomi zaveo mejlovima, a uprkos raskidu nakon 11 godina veze, ostali su veliki prijatelji.

Naomi Vots i Liv Šrajber su nakon raskida ostali veliki prijatelji.
Naomi Vots i Liv Šrajber su nakon raskida ostali veliki prijatelji.foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Važili su za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih, pa je ceo svet sa razlogom ostao šokiran kada su objavili 2016. godine da se rastaju nakon 11 godina ljubavi.

 

Glumica Naomi Vots (54) i glumac Liv Šrajber (55) imaju dva sina Aleksandra Sašu Pita (16) i Semjuela Kai Šrajbera (15), a kako su nakon raskida napisali u saopštenju napisali, meseci su im bili potrebni da shvate da je najbolje da nastave odvojeno kako bi bili najbolji za svoju porodicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

I zaista se pokazalo da su nakon veze još više procvetali i dali svoj maksimum u očuvanju porodice. Ostali su veliki prijatelji. Toliko veliki da su u periodu karantina Naomi i Liv bili zajedno sa njegovom 25 godina mlađom devojkom, ali i da zajedno sa svojim partnerima i decom proslavljaju važne životne trenutke poput diplomiranje starijeg sina. 

  • Papir im nikada nije bio važan

 

Ono što je mnoge zbunilo kada su objavili rastanak jeste zašto se nikada nisu venčali, a oni su zapravo sve vreme razmišljali da im venčani list nije potreban da bi njihova veza funkcionisanja.

 

- Zajedno smo i jednostavno nemamo taj sertifikat. I to je u redu za oboje. Možda jednog dana ustanemo i kažemo sebi Hej, hajde da uradimo ovo. Ili možda ne -


Nažalost, sada je jasno da se to nikada neće desiti.

 

Ali hajde da se vratimo na početak njihove ljubavne priče, jer zaista zavređuje pažnje. Kako su se zavoleli Naomi i Liv?

 

  • "Bila je poput zračka svetlosti"


Naomi i Liv su se upoznati na MET Gali 2005. godine i odmah su se zbližili.

 

Kako se glumac prisetio jednom prilikom za Esquire, kada je video prvi put Naomi, bila je poput "zračka svetlosti".

 

Glumica ga je pozvala na ples posle Met Gale, a kada je Šrajber kasnije stigao u klub, ona je bila okružena glumcima, između ostalog Šonom Penom i Benisijom del Torom.


-Mislim da sam bio nervozan, i osećao sam se veoma neprijatno što sam tamo, i samosvestan, jer su sve ove filmske zvezde lebdele, a ja sam se osećao… nezgodno i van svog elementa- rekao je on. Ali kada je počeo da izlazi iz kluba, Vots ga je jurila i dala mu svoj broj.

 

  • Odlazak na kolače i poljubac

 

Njih dvoje su otišli ​​na kolače sledećeg dana.

 

-Bilo je veoma smešno - veoma romantično- rekao je Šrajber. -I poljubili smo, ne veliki poljubac, ali to je bio poljubac koji je bio kao Oooh. Onda se ona vratila u Los Anđeles i pisao sam joj sve vreme. Mnogo imejlova. Mislim da je to bilo to: zavođenje mejlom - ispričao je Liv Šrajber.

  • Bilo mu je jasno da želi porodicu sa njom


- Odlučio sam da ću stvoriti porodicu sa ovom osobom. U dobru i u zlu, stupio sam u partnerstvo sa nekim. Hteli smo da donesemo decu na ovaj svet i pokušamo da se volimo i poštujemo- ispričao je glumac jednom prilikom.

 

Posle sedam meseci zabavljanja, Vots je odvela Liva kući u njenu rodnu Australiju za Božić 2006. godine.

 

Ubrzo su objavili da je trudna sa njihovim prvim detetom, a 2007. godine je rodila dečaka Aleksandra Pita Šrajbera.

 

Kako su i tada opisali, Naomi je u trudnoći bila opuštena i kretala se mnogo sporijim tempom i uživala. 

- Zaista sam srećna što sam trudna - pričala je ona tada, a LIv je dodao da nikada nije video da neko tako dobro podnosi trudnoću. 

 

Njihov drugi sin, Semjuel Kaj je rođen 2008. godine.

 

Za oboje je proširenje porodice bilo pozitivna promena. 

 

Iako je bila prisutna griža savesti što ne provode vreme sa svojom decom onoliko koliko bi želeli zbog posla i snimanja, svaki slobodan trenutak su koristili da budu zajedno, a najčešće su vozili biciklu. 

 

- Oni prebrzo rastu i teško ih je ostaviti -  rekao je Šrajber. - Kada radite onoliko koliko Naomi i ja radimo, postoji neka krivica. Želim da budem prisutan i da doživim sve prekretnice. Ne uzimam sa njima vreme zdravo za gotovo, već mi je svaki dan sa njima izuzetan - 

 

Svuda gde su se pojavljivali, izgledali su zaljubljenije nego ikad i bili su pravi primer srećnog i ispunjenog para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

Glumica je 2014. godine otvoreno govorila da joj je žao što nije ranije rodila decu. 

 

- Trebalo je da imam više dece, da počnem sa rađanjem dok sam bila mlađa - pričala je tada glumica.

 

  • Kraj nakon 11 godina

 

Do samog kraja veze su uvek u javnosti izgledali srećno i zadovoljno, pa je zato ceo svet iznenadila vest da su odlučili da se raziđu. 

 

- Uvek je teško, znaš? Gradiš život sa nekim i stvari se menjaju -  rekao je glumac nakon raskida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

Liv je istakao da će njegovo prijateljstvo sa Naomi uvek biti prioritet jer su zajedno roditelji dvoje dece. 


- Važno je da podržavamo jedno drugo


Njih dvoje već godinama nisu zajedno. Glumica Naomi Vots od 2017. godine uživa u ljubavi sa američkim glumcem Bilijem Krudapom, dok Liv Šrajber već neko vreme uživa sa 25 godina mlađom Tejlor Nisen.

 

Međutim, uprkos svemu, ostali su dobri prijatelji i pravi su primer kakav odnos treba da imaju ljudi koji su nekada bili u najvećoj ljubavi, a sada imaju još važniji zadatak: da vaspitaju svoju decu.

 

makonda-tracker