sada su ponovo zajedno

Priča o najzaljubljenijem paru Holivuda: Razvod je usledio nakon 17 godina braka, ali ljubav je pobedila sve prepreke

0

Glumac Ben Stiler se sinoć pojavio sa suprugom na BAFTA nagradama, a njihovi zadovoljni osmesi koje nisu mogli da sakriju uverili su nas da ljubav ponovo cveta.

Ben Stiler i Kristin Tejlor pojavili su se sinoć na BAFTA nagradama zaljubljeniji nego ikad.
Ben Stiler i Kristin Tejlor pojavili su se sinoć na BAFTA nagradama zaljubljeniji nego ikad.foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ljubavna priča glumc Bena Stilera (57) i njegove supruge, takođe glumice, Kristin Tejlor (51) mogla bi da se pretoči u roman ili da dobije filmsku ekranizaciju.

 

Njihova priča je započela potpuno slučajno, bez ikakvih očekivanja. Kako su jednom priznali, nisu imali nameru da se "ozbiljno" zabavljaju kada su se prvi put sreli. 

 

- Oboje smo bili jedno drugome, rekao bih, kao, neka vrsta uteha nakon raskida prethodnih veza - priznala je Kristin Tejlor nedavno u podkastu "Hey Dude...The '90s Called".

 

  • Upoznali su se na snimanju 


Njih dvoje su se upoznali 1999. godine na snimanju TV pilota "Heat Vision and Jack"

- Bilo nam je zanimljivo na snimanju. Kristina i ja smo se tu povezali i onda sam ja otišao da snimam film u Njujorku i pozvao sam je da dođe da se družimo - ispričao je glumac.

 

Tejlor je rekla da je prihvatila njegov poziv i da je na kraju "ostala celo leto".

Iako isprva vezu nisu shvatali ozbiljno, glumac je 2007. godine za Entertainment Tonight priznao da je brzo znao da je ona ta i da se njihova veza brzo razvila te su za sedam, osam meseci došli od "neozbiljne" do fatalne veze.

 

- Kada sam je sreo, bio sam prilično siguran da je ona ta. Vau, ona je odlična  osoba, volim je - ispričao je glumac.

 

  • Venčali su se nakon godinu dana zabavljanja

 

Nakon godinu dana zabavljanja, par se venčao 2000. godine na Havajima.

 

Ćerku Elu su dobili 2002. godine, a sina Kvinlina 2005. godine i time upotpunili svoju porodičnu priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

  • Pauza u karijeri zbog porodice

 

Kako bi se posvetila porodici, Kristin Tejlor je napravila pauzu u glumi i zbog toga nijednog trenutka nije zažalila. 

 

- Napravila je izbor da pre svega bude majka našoj deci. Osećala je da treba da bude stalno tu. Veoma sam srećan zbog naše dece - ispričao je jednom prilikom glumac.

 

- Nikada mi se to nije činilo kao velika odluka. To se desilo prirodno. Kada sam se udala za Bena, jednostavno sam odlučila da idem sa njim - pričala je Kristin svojevremeno. 

- Onda, kada sam dobila Elu, moj ceo svet se promenio. Nisam mogla da verujem koliko ljubavi imam prema ovom malom stvorenju. Htela sam da budem deo svega toga. Nisam želela ništa da propustim, a pošto Ben radi dosta, osećala sam da je važno da jedan od nas bude stabilnost u porodici - otkrila je glumica koja je sa svojim suprugom glumila u nekoliko filmova,

 

  • Kućni bioskop kao omiljena zajednička aktivnost

 

Ben Stiler je 2011. godine je priznao da najviše voli da provede veče sa svojom suprugom i to u gledanju filmova.

- Volim svoje filmske večeri sa suprugom, to mi je najdraže. Kada imate decu, a kada imate slobodno veče, kućni bioskop je veoma uzbudljiva stvar za bračni par- ispričao je glumac jednom prilikom.

 

  • Razvod nakon 17 godina braka

 

Svet je šokirala vest da se Ben Stiler i Kristin Tejlor razvode nakon 17 godina braka, a razilaze nakon 18 godina veze.

 

U maju 2017. godine izdali su saopštenje za People:

 

- Uz ogromnu ljubav i poštovanje jedno prema drugom, i 18 godina koje smo proveli zajedno kao par, doneli smo odluku da se rastanemo. Naš prioritet će i dalje biti podizanje naše dece kao odanih roditelja i najbližih prijatelja. Molimo medije da u ovom trenutku poštuju našu privatnost.-

Pomirenje je usledilo 5 godina nakon razvoda
Pomirenje je usledilo 5 godina nakon razvodafoto: EPA/NINA PROMMER
  • Ljubav je ipak pobedila sve prepreke

 

Pandemija koronavirusa je malo šta dobrog donela, a jedna od pozitivnih stvari jeste i ponovno zbližavanje dvoje glumaca.

 

Svoju ljubav su obnovili tokom pandemije, a da su ponovo zajedno potvrdili su u februaru 2022. godine. 

 

- Neočekivano, ali ponovo smo zajedno i zbog toga smo veoma srećni. Počeli smo da poštujemo ono u čemu smo slični, kao i stvari u kojima smo različiti. Kad prihvatite sve to, uštedite mnogo energije. Prihvatite osobu onakvu kakva je i mnogo je više cenite. Ne možete terati nekog da se promeni umesto va - rekao je Ben.

 


 

 

 

makonda-tracker