zvezda serije u klinču

U serijama ga gledamao kao MANGUPA, a u pravom životu ljubi NJU: Znate li koja glumica je DEVOJKA ĐORĐA MIŠINE?

0

Još kao mali pokazao je talenat za glumu, a na daske koje život znače prvi put je stao sa 15 godina

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Mladi glumac Đorđe Mišina postao je za veoma kratko vreme veoma popularan, naročito kada je u pitanju mlađa populacija. 

 

On je od ranog detinjstva znao da će se baviti glumom, a priliku da pokaže svoj talenat dobio je još kao tinejdžer. 

 

Đorđa smo do sada imali prilike da gledamo u više domaćih serijskih ostavarenja, ali se čini da je najveći utisak na publiku ostavio tumačeći lik  Filipa Antonijevića u seriji u "U klinču".

 

 

Nakon ove uloge dospeo je u centar pažnje medija, a veliki broj pripadnica lepšeg pola se interesovao za njegov privatni život. Uprkos tome što su se mnoge devojke nadale da je slobodan, glumac Đorđe Mišina je u više navrata za domaće medije govorio o svom emotivnom statusu. 

 

Kako je priznao, on je već nekoliko godina u srećnoj vezi sa crnogorskom glumicom Ninom Perišić

 

Mišina se pre oko pola godine pojavio na jednom događaju upravo u pratnji svoje devojke, a mladi par nije krio koliko se voli i uživa u ljubavi. Iako je u seriji "U klinču" mangup dobrog srca, u pravom životu je one jako romantičan i posvećen partner svojoj Nini.

 

Đorđe Mišina je u vezi sa mladom crnogorskom glumicom
Đorđe Mišina je u vezi sa mladom crnogorskom glumicomfoto: Damir Dervišagić

 

Mladi glumački par već neko vreme živi zajedno, a kako je glumac ranije otkrio za Kurir, obožavaju da provode vreme kuvajući.

 

- Nedavno sam se preselio u novi stan sa devojkom, tako da ću prvi put kao gost doći kući da slavim ovaj praznik sa porodicom. Uživamo u pripremanju hrane i iskoristićemo priliku da uveličamo trpezu našim malim doprinosom - rekao je on jednom prilikom.

 

Ono što smo mogli da vidimo na osnovu izjava koje daje u medijima, Đorđe je jedan mlad, potpuno otvoren glumac, koji često govori o svom privatnom životu i deli svoje emocije i poglede na svet sa onima koji prate njegov rad.

 

Na veliku žalost brojnih devojaka Đorđe Mišina već ima svoju izabranicu
Na veliku žalost brojnih devojaka Đorđe Mišina već ima svoju izabranicu foto: Damir Dervišagić

 

Tako je, prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrio da je njegova drugarica izvršila samoubistvo.

 

- Imao sam iskustvo da drugarica sa kojom sam odrastao i išao u školu, je skočila sa Pančevačkog mosta. Pamtili smo je kao veselu, nasmejanu, srećnu, zabavnu osobu. Jedno jutro se budim i shvatam da Milice više nema - rekao je ona.

 

- Gledaš nekoga ko je pozitivan, najbolji đak u školi, ima momka, a onda posle kada odmotaš film oko njeng života i shvataš da neko nije uspeo da pobedi neki mrak u kojem se našao. Žao mi je što se ljudi osećaju bespomoćno - istakao je glumac u potkastu "Tutor up".

 

 

 

makonda-tracker