tuga

Gledali smo ga u čuvenoj seriji: Brat slavne glumice iznenada preminuo u 29. godini

0

Brat poznate glumice Hejden Panetijer Džensen navodno je preminuo sa svega 28 godina.

 

foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Brat slavne glumice Hejden Panetijer, Džensen Panetijer, još jedna je poznata ličnost koja je preminula u poslednje vreme, prenosi TMZ.

 

Izvor blizak porodici je rekao da je umetnik i dizajner, koji se predstavljao pod pseudonimom RANE, preminuo tokom vikenda u Njujorku.

 

Panetijer je imao svega 28 godina, a uzrok smrti još nije utvrđen. Kako su izvori rekli nije bilo ničega sumnjivog, odnosno nikakvog posla za policiju.


Zna se da je policija je navodno primila poziv u nedelju oko 17.30 časova sa nepoznate lokacije. Međutim, nikakvi drugi detalji nisu navedeni.

 

Od Hejden (33) tek se očekuje da se oglasi povodom smrti svog brata, a predstavnici dvojca sestra-brat nisu odmah odgovorili na pojedine zahteve medija za komentar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Edmonds (@ianedmonds4)


Samo nekoliko dana pre smrti, Džensen je podelio objavu na Instagramu na kojoj je njegova devojka, Ketrin Miči, pozirala ispred jedne od njegovih živopisnih slika.

Po objavama na društvenim mrežama, izgleda je Džensen bio blizak sa sestrom, pošto je 24. januara podelio crno-belu fotografiju na kojoj se smeje dok ga je šišala.

 


- Nije prva frizura koju je pokušala da mi napravi - napisao je tada Džensen.

Džensen je u početku krenuo stopama svoje starije sestre i okušao se u glumi pre nego što je počeo da se bavi slikanjem. Imao je uloge u filmovima „Čak i Stivens“, „Bluovi tragovi“, „Roboti“, „Ledeno doba: otapanje“ i „Poslednji dan leta“, na svojoj IMDb stranici.

 


Brat i sestra su radili zajedno na tri filma: „Tiger Cruise“ 2004., „Racing Stripes“ 2005. i „Falsifikat“ 2011. godine. Džensen je nakon toga nastavio da tumači manje uloge, a čak se i pojavio u jednoj epizodi "The Walking Dead".

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker