transformacija

Magična promena: Naša mlada glumica koju svi znamo kao bokserku iz serije U klinču očarala Beograd elegantnim autfitom

0

Nikola Kojo, koji joj igra tatu u seriji u "U klinču", verovatno bi nervozno škrgutao zubima da je video u ovom izdanju.

Anita i Vrbica na crvenom tepihu
Anita i Vrbica na crvenom tepihu foto: Antonio Ahel/ATAImages

Našu mladu i talentovanu glumicu Anitu Ognjanović šira javnost upoznala je u popularnoj domaćoj seriji "U klinču". U tom ostvarenju radnja prati život bivšeg boksera, koga tumači Nikola Kojo, i njegove porodice. Milicu Kovač, Kojinu ćerku, mladu bokserku punu sebe i tinejdžerskih bubica, glumi upravo Anita.

 

Tu smo imali prilike da je gledamo kao tinejdžerku koja voli "fajt" i ne brine suviše o svom izgledu Pre haljina bira uvek pantalone i trenerke i uživa da nosi patike, ne daj Bože da obuje cipele, a zanimljivu ulogu u toj seriji imao je i njen mladi kolega koji je igrao lik Simketa.

 

Sinoć smo imali priliku da je vidimo u potpuno drugačijem izdanju. Anita je došla na premijeru svog novog filma "Usekovanje"sa starijim kolegom Aleksandrom Đuricom. I svi su gledali u njen autfit.

 

Anita kao bokserka Milica Kovač
Anita kao bokserka Milica Kovač foto: Youtube Printscreen

Lepa glumica se pojavila u potpuno drugačijem izdanju od onog u kojem smo navikli da je gledamo u "U klinču".

 

Došla je skoro skorz u belom stajlingu. Prvo je u oči upadala asimetrična suknja, koju je ukombinovala sa elegantnim sakoom i kratkim topom.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Belu boju je "presekla"sa dva ružičasta detalja: torbicom i trendi sandalama sa platformom i visokim potpeticama.

 

 

makonda-tracker