dosta šala

Tihana Lazović o braku Banetom Trifunovićem: Fore tipa "Sme li on da izađe bez tebe" nisu duhovite

0

Glumac Branislav Trifunović i njegova koleginica iz Hrvatske Tihana Lazović stali su na "ludi kamen" pre oko pola godine, a lepa glumica je sada otkrila i kako joj u braku. 

Tihana i Bane
Tihana i Banefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumci Branislav Bane Trifunović i Tihana Lazović uživaju u bračnoj luci od avgusta prošle godine. Branislav se oženio Tihanom na velikoj svadbi koja se održala na jednom salašu kod Novog Sada.

 

O njihovoj svadbi se pričalo danima u celom regionu i to potpuno opravdano, budući da je par priredio spontano, ali vrlo zabavno slavlje za svoje najmilije i proslavio svoju ljubav kako dolikuje. Kumovi su bili su glumica Marina Redžepović i arhitekta i muzičar Nedžad Mulaomerović, a među zvanicama su bile i Severina, Anđelka Prpić i Marija Kilibarda.

 

Sve je bilo potpuno originalno. Lokacija, mladina venčanica i sve drugo je bilo na mestu, a Tihanin komentar nakon proslave posebno je oduševio.

 

 

- Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja. Kumovi moji, volim vas najviše na svetu - napisala je Tihana i dodala citat Martina Lutera Kinga "moramo naučiti da živimo zajedno kao braća ili ćemo izginuti zajedno kao budale - napisala je tada Tihana.

 

 

Sada, oko pola godine kasnije, lepa glumica iznosi impresije iz prvih šest meseci bračnog života. Kako kaže, za sve stereotipne priče i pitanja misli da su "krindž", a onda otkriva i kako joj je u braku sa Branislavom.

 

 

- Da samo primetim, naslušala sam se ovih par meseci beskrajno “duhovitih “ fora na račun braka . Te fore su uglavnom “Gotovo je sad , brate “, “Sme li on da izađe bez tebe “, “Game over “ itd itd … Nisam baš primetila da se šalimo obrnuto. U svakom slučaju , te šale nikad nisu bile baš duhovite , a u ovom veku su baš onako krindž , da se izrazim kako se mladost izražava. Inače, meni je u braku fantastično - napisala je hrvatska glumica.

 

 

makonda-tracker