SREĆNA GODIŠNJICA!

Emocije su se rodile još dok je bio s POZNATOM VODITELJKOM u dugoj vezi: Ljubav Ene Popov i Nenada Čanka traje 11 godina

0

Voditeljka uživa u ljubavi sa biznismenom sa kojim ima dve ćerke.

Ena Popov
Ena Popovfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka Ena Popov je već godinama u skladnom braku sa biznismenom Nenadom Čankom i sa njim ima dve ćerke, Riju i Milu.

 

Njih dvoje se trude da većinu delova svog privatnog života sačuvaju za sebe, pa je tako retkost da ih sretnemo zajedno na nekom javnom događaju, mada Ena redovno objavljuje zajedničke fotografije.

 

Poznato je da je Nenad pre Ene bio u ljubavi sa jednom drugom voditeljkom, Tanjom Vojtehovski. Deset godina starija Tanja i Nenad su bili u skladnoj vezi, međutim ipak je došlo do rastanka.

 

Ubrzo nakon raskida, on je upoznao Enu i otpočeli su vezu, koja se do danas ispostavila idealnom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

- Prve emocije i naznake romanse Nenad i Ena su osetili još tokom njegove veze sa Tanjom. Iako su vezu počeli tek pošto su Nenad i Tanja okončali svoju priču, Eni nije prijatno da se sretne sa bivšom koleginicom i izbegava situacije i prilike gde bi bile upućena jedna na drugu. Njih dve se poznaju godinama i Eni je krivo što se sve odigralo tako - otkrio je izvor 2012. za "Blic" .

 

Ena Popov
Ena Popovfoto: Instagram

Sada je Ena objavila niz footgrafija sa svojim supugom i na taj način obeležila 11 godina ljubavi uz posebno emotivne reči.

 

- Februar kao najljubavniji mesec u našoj porodici. A danas kao par punimo 11 preelepih, ali stvarno ljubavnih, divnih, ispunjavajućih, da ti srce iskoči iz grudi od sreće, godinica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

Inače, Ena je jedna od retkih javnih ličnosti koje su otvoreno govorile o borbi sa viškom kilograma, kao i o negativnim komentarima koje je dobijala.

 

- Kao vrlo mlada srela sam se sa komentarima o mom fizičkom izgledu i bilo mi je krivo kada pročitam neke komentare. Tada nije bilo ni cenzure, ni portala, već samo forumi sa kojih nisu mogli da se brišu komentari. Niko nije mogao da nas zaštiti na internetu. Vodila sam se onim da je važno da me vole ljudi koji su meni bitni. Međutim, sve se to negde skladišti i danas uviđam da su neki komentari uticali na moje samopouzdanje, mada su mi na panelu rekli da ostavljam utisak vrlo samopouzdane osobe. Ja bih rekla da ostavljam utisak zadovoljne osobe koja je, pre svega, zadovoljna svojim životom. Kao i svaka žena, nekad se osećam vrlo samopouzdano, a nekad mi samopouzdanje nije na visokom nivou. Zato jednom nedeljno idem kod psihoterapeuta i održavam svoju mentalnu higijenu, što utiče i na moje samopouzdanje. Volela bih da se napravi neki plan i program da psihoterapija bude dostupna svima, kao ozbiljan rad sa ljudima - rekla je ona jednom prilikom.

 

makonda-tracker