HOLIVUDSKA LJUBAVNA PRIČA

Na prvom sastanku nije mogla da sakrije BES: Kad su se upoznali, imala je 41 godinu i NIMALO vere da će ta ljubav uspeti

0

Velika holivudska diva je uprkos svim preprekama uspela da sačuva svoj brak koji je danas jedan od primera prave i velike ljubavi.

foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska diva Helen Miren je već 25 godina u braku sa rediteljem Tejlorom Hekfordom, a oni nas i danas oduševe svojim ponašanjem u javnosti, s obzirom na to da su njihovi pogledi i danas puni nežnosti i podrške.

 

Jednom prilikom, Helen je otkrila koja je tajna uspešnog braka, kao i šta je to na čemu obavezno treba raditi.

 

- Ključno je da zadržite hobije i svoja interesovanja i nakon ulaska u brak. Važan deo ljubavi je da održite svoj identitet. Ne pretvarajte se da ste nešto što niste, budite iskreni i autentični i dopustite vašem partneru da bude ono što jeste. Na braku treba neprestano raditi - iskrena je bila oskarovka.

Njen ljubavni život je posve zanimljiv zbog toga što je ova slavna Britanka svoju sreću u ljubavi pronašla relativno kasno. Najpre je bila u vezi sa sedam godina mlađim Lijamom Nisonom, ali i pored ogromne ljubavi, ta veza nije uspela.

 

Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma Ekskalibur, to je bila njegova prva filmska uloga, dok je Helen već bila poznata u svetu glume.

 

– Bila je tako seksi! Pomislio sam "Bože, to je Helen Miren!" Bila je prelepa na sceni, tako ljudska. Zaljubio sam se u to neobično ljudsko biće – rekao je za The New York Times.

Svog današnjeg supruga je upoznala kada je imala 41 godinu, prilikom audicije za njegov film Bele noći. Nije bila u pitanju ljubav na prvi pogled, s obzirom na to da je čekala jako dugo da dođe na red, pa je komunikacija među njima bila jako hladna.

 

- Bio je to neobičan način da upoznam Helen, koja je inače divna osoba, ali tada nije mogla da sakrije svoj bes - rekao je Tejlor.

Njihova ljubav se razvila iza kamera, a Tejlor je sumnjao da će se u skorije vreme zaljubiti s obzirom na to da je prošao kroz bolan razvod, dok je Helen prethodno iskustvo pomoglo da shvati kako su njih dvoje suđeni jedno drugom.

Iako se zaklela da se nikad neće udati, nakon deset godina veze je poklekla i rešila da se uda za Tejlora 1997. godine.

 

 

makonda-tracker