možda niste znali

Zbog jedne se monah vratio svetovnom životu: Ove poznate Srpkinje su u ljubavi sa SVEŠTENIM LICIMA

0

Njihove priče su vrlo neobične, a danas su prezadovoljne i uživaju u skladnim brakovima

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Iako poznate ličnosti obično ljubav pronađu na javnoj sceni, u slučaju dveju slavnih dama na našim prostorima, gospodin Pravi stigao je – u mantiji.


Sveštenoslužitelji su bili neodoljivi za jednu glumicu i jednu pevačicu, a prva od njih je Ivana Žigon, koja je obeležila filmove i serije krajem osamdesetih i početkom devedesetih.


Ćerka Steva i Jelene Žigon bila je u braku s 11 godina mlađim Grigorijem Brkovićem. On je ranije bio monah, a mediji su pisali da je Grigorije zbog Ivane rešio da se vrati svetovnom životu.

 

Ivana Žigon sa suprugom Grigorijem, bivšim monahom, ima jednog sina
Ivana Žigon sa suprugom Grigorijem, bivšim monahom, ima jednog sinafoto: Dragan Kadić

Par je 28. juna, na Vidovdan, 2006. godine sklopio brak, a potom su dobili sina Stevu, nazvanog tako po ocu Ivane Žigon i jednom od najcenjenijih glumaca stare Jugoslavije. Međutim, oni su se potom razveli, što dugo nije bilo poznato javnosti, a 2016. ponovo su rešili da obnove svoju ljubav.


Dok je suprug Ivane Žigon bio monah i, samim tim, zavetovao se na celibat, muž etno pevačice Danice Crnogorčević je pop, odnosno sveštenik Crkve Sv. Dimitrija u Kruševcu. Samim tim, ona je popadija, a jednom prilikom ispričala je da ne živi sa suprugom.

 


Otkad smo stupili u bračnu zajednicu, živimo odvojeno. Uglavnom sami vodimo brigu o našoj deci, naravno, bake i deke su uvek tu da nam pripomognu – istakla je u jednom intervjuu.


Kako je objasnila, njen život popadije ne razlikuje se mnogo od života bilo koje druge žene.

 


Dan je sličan kao i svačiji drugi, isto svaki dan nosi nova dešavanja i nova iskušenja. Jedino što se razlikuje jeste to što svesno treba da predstavljamo crkvu u svakom momentu u javnosti i neke stvari se ne opraštaju iz ugla ljudi koji to posmatraju. Veliki je blagoslov biti u crkvi i služiti Bogu i narodu na taj način. Koliko je velika uloga sveštenika u društvu, toliko je značajna i uloga njegove supruge, popadije – izjavila je Danica.

 

 

makonda-tracker