ljubav za ceo život

Kako su se zavoleli Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević? Videla ga je kao dete, a onda je JEDAN DOGAĐAJ sve preokrenuo

0

Nakon što joj je mladi muzičar poslao poruku, slavna dizajnerka mislila je da razgovara s manekenom i nije ni slutila da je pred njom najlepša ljubavna priča njenog života

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su od 2013. godine
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su od 2013. godinefoto: Damir Dervišagić

Proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmančević privlače pažnju od samog početka njihove ljubavi. Najčešće se priča o tome što je dizajnerka 35 godina starija od svog izabranika, iako oni često dokazuju da su u njihovom slučaju godine samo broj.


Ipak, njih ne dotiču komentari, pa su svoju ljubav krunisali brakom u septembru 2013. godine, a od tada uživaju u svom domu na Avali. Na gradskim događajima se pojavljuju retko, ali svaki put pokažu da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.


Jednom prilikom, Verica je za godišnjicu njihove ljubavi objavila na Instagramu prisećanje na reakcije koje su Veljko i ona izazvali svojim venčanjem.

 


Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem , gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće, nego uda, za muskarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi – "ona ume, a on može" – i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega – napisala je kreatorka.

 

  • Kako su se upoznali Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević?


Kako je dizajnerka ispričala jednom prilikom u emisiji "Venčanje od A do Da", sve je počelo kada je Veljko poslao Verici poruku putem jedne društvene mreže.

 

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su od 2013. godine
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su od 2013. godinefoto: Dragana Udovičić

Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuku, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predložio je saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo – podelila je tada kreatorka.


Kako je objasnila, kada su se prvi put Veljko i ona sastali, ona ga je posmatrala kao jednog mladog čoveka, budući da ima dete koje je starije od njega, a tom prilikom nije bilo varnica.

 

Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku – objasnila je kreatorka.


Ipak, nakon toga je usledio put na sedmodnevni odmor na Zlatiboru, kada su Veljko i Verica shvatili da su pronašli pravu ljubav. Nakon povratka u prestonicu, bilo im je jasno da ubuduće ne žele da budu jedno bez drugog.

 

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su od 2013. godine
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su od 2013. godinefoto: Damir Dervišagić

Zato nije iznenađujuće što je ubrzo usledila i prosidba, i to vrlo romantična, gotovo filmska.

 

  • Veridba i venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića


Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to – ispričala je Verica.


Nakon neobične veridbe, usledilo je jednako originalno venčanje. Par je rekao sudbonosno "da" u Beogradu, a dok je mladoženja nosio Armanijev sako i trenerku, mlada je odabrala belu mini-haljinu njene koleginice Vivijen Vestvud


U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje, koje smo organizovali na splavu – rekla je kreatorka.

 

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su od 2013. godine
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su od 2013. godinefoto: Damir Dervišagić

Proslava je bila vesela, neformalna i iz aviona je bilo jasno – Verica Rakočević blista od ljubavi! Kako je ispričala, sve je bilo opušteno i nesvakidašnje za jednu srpsku svadbu.


Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite — istakla je Verica.

 

 

makonda-tracker