godinama mu je pisala pisma

14 godina joj je trebalo da se trgne: TRUDNA, dan posle 10. godišnjice, slavna Nataša je IZGUBILA LJUBAV SVOG ŽIVOTA

0

Skoro deceniju i po nakon što joj se za nekoliko sekundi srušio čitav svet, šarmantna glumica konačno je skupila snage da nastavi dalje

Nataša Makelhon 2011. godine na dodeli BAFTA nagrada
Nataša Makelhon 2011. godine na dodeli BAFTA nagradafoto: EPA/DANIEL DEME

Britanska glumica Nataša Makelhon poznata je kako po svom glumačkom daru, koji nam je pokazala u filmovima "Trumanov šou" i "Solaris" i serijama "Kalifornikacija" i "Kruna" i mnogim drugim, tako i po širokom osmehu, svom zaštitnom znaku od početka karijere.


Ipak, Nataša je doživela tragediju zbog koje joj je dugo bilo teško da se nasmeje, a tek nedavno je – 14 godina kasnije – uspela da se pomeri s tačke za koju ju je okovao iznenadni gubitak supruga.


Šarmantna glumica bila je od 19. maja 1998. godine u braku s plastičnim hirurgom Martinom Hirigojenom Kelijem, s kojim je živela u londonskom Fulamu u raskošnoj kući vrednoj 2,5 miliona funti. Bili su zaljubljeni do ušiju i to pokazivali u svakoj prilici, a razdvajali su se samo onda kada bi ih posao naterao.

 


Par je zajedno dobio troje dece – sinove Teodora (23), Otisa (20) i Reksa (15), koji je na svet došao pet meseci nakon očeve smrti.


Dr Keli, koji je bio izuzetno cenjen jer je svoj život i karijeru posvetio rekonstrukciji lica dece iz zemalja Trećeg sveta koja su doživela teške nesreće, bio je izuzetnog zdravlja sa svoje 42 godine.

 

Zbog toga je bio pravi šok kada je Martin, u trenutku kada je Nataša bila trudna po treći put, samo dan posle njihove 10. godišnjice braka, iznenada pao na pragu porodičnog doma. Glumica je nekako uspela da odvede supruga u obližnju bolnicu "Čelsi i Vestminster", u kojoj je Martin radio, ali njegove kolege nisu mogle da učine ništa. Bio je mrtav.

 


Autopsija je pokazala da je uzrok njegove smrti bila dilatirana kardiomiopatija (prošireno srce), stanje pri kome je srce uvećano i ne može efikasno da pumpa krv.


Kako je kasnije priznala, Nataša Makelhon bila je "potpuno očajna". Morala je da se sabere jer je bila u drugom stanju i brinula o dvojici sinova, a bar dve godine je odbijala da prihvati smrt supruga i stalno mu pisala pisma, iznova i iznova.

 

Nataša Makelhon sa suprugom Martinom Kelijem
Nataša Makelhon sa suprugom Martinom Kelijemfoto: Adrian Varnedoe, PacificCoastNew.com / Pacific coast news / Profimedia

To mi je bilo važno, da imam svoju priču o svemu što se desilo, jer su se pojavile tvrdnje ljudi koji ga čak nisu ni poznavali. Ali nikad više ih nisam pogledala. Da jesam, mislim da bih se trgla. Što ne znači da se kajem što sam mu pisala – rekla je Nataša u jednom intervjuu.


Glumica je pokojnom suprugu pisala o svemu što bi joj palo na pamet u datom trenutku: o tome kako su njihova deca, kako ona žive s tim što su ga izgubila, kako izgleda njihov svakodnevni život, kako se sama Nataša oseća...

 

Nataša Makelhon sa sinovima na premijeri filma 'Džastin i vitezovi hrabrosti' 2013. godine u Londonu
Nataša Makelhon sa sinovima na premijeri filma "Džastin i vitezovi hrabrosti" 2013. godine u Londonufoto: EPA/ANDY RAIN

Nakon nekog vremena, pristala je da podeli svoja pisma sa svetom i objavila ih u knjizi "Posle tebe: Pisma o ljubavi i gubitku, suprugu i ocu".


Nataša danas ima 50 godina i, koliko je poznato, 14 godina je bila sama.

 

Međutim, paparaci su je nedavno uslikali u Londonu kako se ljubi s glumcem Suleom Rimijem, pa mediji već neko vreme nagađaju da je ona konačno nastavila dalje i pokušala da ponovo pronađe ljubav.

 

Nataša Makelhon i Sule Rimi tokom zajedničke vožnje bicikla u Londonu
Nataša Makelhon i Sule Rimi tokom zajedničke vožnje bicikla u Londonufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona se tim povodom nije oglašavala, a više nije viđana u Rimijevom društvu.

 

 

makonda-tracker