obožavaju se

Mlad je izgubio oba roditelja, ali ga je život NAGRADIO NJOME: Znate li čija ćerka je devojka Lasla Đerea?

0

Srpski teniser ima jako tešku životnu priču, pošto je jako mlad izgubio oba roditelja.

foto: Instagram / lacidj_95
foto: Instagram / lacidj_95

Uspešni srpski teniser Laslo Đere kroz život je prošao kroz mnoge teške trenutke, ali ga to nije sprečilo da se trudi, vredno radi, a na kraju se to i isplatilo, jer je postao jedno od najpoznatijih imena na sportskoj sceni Srbije

 

Za njegovu jako tešku životnu priču čuli su gotovo svi. Laslo je još kao mlad izgubio oba roditelja. Ipak, veliku podršku tokom života pružala mu je sestra, Judit Đere. 

 

Momak iz Sente je svoj prvi trofej posvetio roditeljima bez kojih je ostao, a upravo o tim tragedijama koje je preživeo je govorio u pobedničkom govoru po završetku finalnog meča.

 

 

Osim sestre, Laslo veliku ljubav i poverenje ima od strane svoje devojke, Tamare Pavićević, koja ga bodri na gotovo svim velikim mečevima.  Ono što je zanimljivo je ona ćerka nekadašnjeg trenera Crvene zvezde.

 

Tamara Pavićević je uspešna modna blogerka i ćerka sadašnjeg trenera Mornara iz Bara, Mihaila Pavićevića. Oni su se upoznali su se putem društvenih mreža. Dopisivanje preraslo je u odlazak na kafu, zatim i prijateljstvo, iz kojeg se izrodila ljubav.

 

 

- Upoznali smo se pre više od godinu dana, stupili smo u vezu nekoliko meseci kasnije. Preko društvenih mreža smo se upoznali, ja sam joj nešto potpuno opušteno iskomentarisao za neki trening, ona je odgovorila i malo smo se dopisivali, upoznali, otišli na kafu, sprijateljili se, a kada smo se malo bolje upoznali, onda smo shvatili koliko nam je lepo kada smo zajedno. Od tada smo u vezi i prelepo mi je sa njom, mnogo mi pomaže, čini me srećnim i život lepšim - rekao je Đere u intervjuu za "Telegraf" 2019. godine.

 

 

Koliko mu je velika podrška tokom teniske karijere svedoči i njena objava nakon Đereove prve ATP titule koju je osvojio u Riju.

 

- Ne postoji dovoljno jaka reč koja bi mogla da opise tvoju snagu, volju i želju. Pravi si primer kako se svaki trud isplati i kako nikada ne treba stati, pa čak i kada je najteže. Posle svake kiše uvek dođje sunce. Količina snage koju posedujes za uspehom mi je samo motivacija, i ne samo meni već svima. Srbija možda ima drugog najbolje plasiranog igrača sveta, ali ja imam najboljeg dečka na svetu, koji je prvi plasirani u mom srcu - napisala je ona.

 

 

makonda-tracker