ulaže mnogo truda

ZA 5 DANA IZGUBIO 5 KILOGRAMA: Poznati glumac otkrio kako mu je SAMO JEDNA NAMIRNICA drastično promenila izgled

0

Mark Valberg (48) jedan je od najzgodnijih holivudskih glumaca, a činjenica da će uskoro zagaziti u šestu deceniju ne sprečava ga da izgleda kao zver!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

No, Marku nisu strane transformacije - za potrebe uloga često mora da se ugoji ili smrša, te da menja telesnu strukturu.

 

Tako je bilo momenata kada je morao da bude izvajan do perfekcije, zbog čega je intezivno vežbao i bio na rigoroznim dijetama, dok je u drugim trenucima jeo i pio šta je želeo.

 

Valberg je u poslednjem filmu tumačio je ulogu policajca koji više nije u formi, te se pomalo opustio, ali se ubrzo vratio na pravi kolosek — pošlo mu je za rukom da za samo 5 dana smrša neverovatnih 4, 5 kilograma!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Glumac se za potrebe novog ostvarenja Spenser Confidential bacio na veoma strog režim ishrane koj je rezultirao značajnim gubitkom kilograma za manje od nedelju dana! Nakon toga nastavio je sa redovnim i dugotrajnim treninzima.

 

Pio sam samo supu od kostiju i kombinovao post i detoks i smršao bukvalno 4,5 kilograma za pet dana. Izgubio sam pet posto telesne masti. Prva tri dana sam jeo supu od kostiju i grilovano povrće, a uveče malo proteina. I to je bilo sve — otkrio je Mark svoju dijetu.

 

Disciplina i izdržljivost za njega nisu strani — on je već šokirao svet priznanjem da svako jutro ustaje u 2.30, i da već u 3.45 ulazi u teretanu, te da obavezno vežba dva puta na dan!

 

 

makonda-tracker