godine su samo broj

Zaljubljeni kao PRVOG DANA: Harison Ford i Kalista Flokhart pokazali zašto važe za jedan od NAJSKLADNIJIH parova (FOTO)

0

Harison Ford i njegova 22 godine mlađa supruga Kalista Flokhart uživaju u skladnom braku.

foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia
foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Kalista Flokhart (58) i Harison Ford (80) izgledali su zaljubljenije nego ikad kada su se u petak pojavili na žurci nakon premijere TV serije "1923".

 

Par se retko pojavljuje zajedno u javnosti, a moguće je da u narednom periodu i nećemo moći da ih vidimo zajedno, jer će biti zauzeti na novim odnosno starim projektima.

Fanovi avantura Indijane Džouns su oduševljeni nakon vesti da će se snimati peti serijal pod nazivom "Indijana Džouns i brojčanik sudbine".

 

Sa druge strane, šuška se da bi mogao da se snimi nastavak serije "Ali Mekbil" koju smo svi obožavali, a u kojoj je glavnu ulogu igrala upravo Kalista Flokhart.

 

Pre dva dana kada su se zajedno pojavili na premijeri serije "1923" u kojoj Harison Ford igra sa Helen Miren, sve su podsetili zašto su već 20 godina sinonim za skladan brak pun ljubavi.

 

Za ovu priliku su i uskladili svoje autfite, pa se glumica Kalista Flokhart pojavila u senzacionalnom izdanju odabravši klasično "oversized" belo odelo za širokim nogavicama i dugim sakoom koje je uparila sa jednostavnom crnom majicom. 

 

Od nakita je nosila samo prstenje i zlatne, okrugle viseće minđuše. 

 

Svi smo primetili da je boja njena kose tamnija nego što smo navikli, a bila je oblikovana u raščupani bob.  Uz minimalni mejkap, cela kombinacija je bila dosta svedena, ali nikako dosadna već zaista efektna. 

Harison FOrd
foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Sa druge strane, Harison Ford se obukao prilično "casual" iskombinovavši džins sa plavom košuljom i jednostavnim teget blejzerom.


Međutim, više od njihovih ležernih kombinacija svima je privuklo pažnju kako se ne libe da svoju ljubav pokazuju jedno drugom u svakoj prilici.

 

Harison Ford u Kalista Flokhart u svojoj ljubavi uživaju već 20 godina, a sinoć su izgledali kao da su se tek upoznali. Nisu marili za poglede drugih, već su razmenjivali poglede i nežnosti.

 

PoPoljubac u čelo i čežnjivi pogledi vratili su i nevernim Tomama veru u ljubav.

 

Podsetimo, kako se šuškalo u Holivudu, par se prvi put sreo na dodeli Zlatnog globusa 2002. godine još bio u braku sa Melisom Metison, ali u tom periodu već godinu dana nisu živeli zajedno.

 

Kako se pisalo, ljubav im se desila na prvi pogled, ali su svoju vezu dugo krili od javnosti.

 

Razlika u godinama je dugo svima "upadala u oči", ali njima to nije predstavljalo nikakav problem.

 

– Stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene. To uopšte ne utiče na našu vezu. Obožavam kako izgleda ujutru kada se probudi. Nije zgodan, više sladak. Izgleda poput dečaka – izjavila je jednom glumica.


Harison je zaprosio Kalistu tokom putovanja 2009. i to na Dan zaljubljenih, a godinu dana kasnije su se i venčali u Santi Fe.

 

Kada su se venčali, glumac je postao otac Kalistinog usvojenog sina Lijama, a njihova zajednička porodica broji i četvoro Harisonove dece iz prva dva braka: Bendžamina, Vilarda, Malkolma i Džordžiju.

 

makonda-tracker