iz istog su sela

Izbacio Hrvate, pa uživao u NJENOM ZAGRLJAJU: Devojka Hulijana Alvareza bez skupih krpica uvek zaseni žene fudbalera

0

Ona je lepa kao san, ali je sve samo ne tipična lepša polovina jednog uspešnog sportiste.

foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Mlada nada Argentine Hulijan Alvarez jedan je od onih od kojih se, uz mesiju „najvažnije sporedne stvari na svetu“ Lea Mesija, očekuje da popularne „gaučose“ odvede u veliko finale Svetskog prvenstva u Kataru.

 

Sve oči javnosti će bez dileme biti uprte u ovaj magični dvojac plavo-belih, ali jedan par očiju Hulijanu će posebno značiti.

 

 

U pitanju su oči njegove devojke, zanosne Emilije Fereiro, za koju se može reći sve, osim da je klasična devojka jednog fudbalera milionera.

 

 

Ona je nedavno na društvenim mrežama obećala Hulijanu da će ga pratiti gde god on to bude poželeo kao dokaz njihove velike ljubavi. Tako je nedavno stigla u Katar kako bi uživo sa tribina bodrila svoju zemlju i svog čoveka, a čim je došla dosta pažnje privukao je njen stajling. Ali ne baš onako kako ste to zamislili na "prvu loptu". 

 

 

Naime, lepa Emilija nije došla u luksuznoj odevnoj kombinaciji kao, recimo, Georgina Rodrigez, već u jednoj mnogo ležernijoj varijanti. Kako i doliči ovoj navijačkoj prilici, obukla je dres svoje zemlje uz sportski šorts i patike, ali je i dalje svojom lepotom plenila na tribinama stadiona u Kataru.

 

 

Kad se pogleda njen Instagram profil, jasno je da ona i inače ne voli da se baškari u luksuzu, već da joj mnogo više prijaju opuštenije i ne toliko skupe varijante.

 

 

Plaža, sunce, more su definitivno okruženje koje najčešće koristi da se opusti u slobodno vreme, a kad nema istog bavi se jednom nekarakterističnom profesijom za lepše polovine fudbalera.

 

 

Naime, ona je ranije trenirala hokej na travi, a sada deci predaje fizičku kulturu.

 

 

Emilija i Džulijan su se upoznali još kad su bili mnogo mlađi, pošto su iz istog sela u Argentini i započeli su vezu i pre nego što je Alvarez postao poznati fudbaler.

 

 

Međutim, u jednom trenutku su raskinuli, ali su ipak posle izvesne pauze nastavili romansu u kojoj uživaju i danas.

 

 

 

makonda-tracker