da li ste znali?

Sve fatalne dame Holivuda su na njegovom spisku: Slavni muzičar je voleo mnoge, a onda mu se verenica udala za Srbina

0

Slavni muzičar je ljubio mnogo poznatih dama, a neke od njih su povezane i sa Srbijom.

foto: Starstock/Photoshot / Avalon / Profimedia
foto: Starstock/Photoshot / Avalon / Profimedia

On je objavio memoare pod nazivom Let Love Rule i tada je otvoreno govorio o svim svojim partnerkama, a najviše pažnje je posvetio svojoj bivšoj supruzi sa kojim ima i ćerku.

 

Leni Kravic je jedan od najvećih zavodnika ako pogledate s kojim sve lepoticama je bio u vezi, a posebno je zanimljiva priča kako je upoznao svoju prvu suprugu Lisu Bonet

Naime, Lisa se proslavila ulogom u seriji „The Cosby Show“, a čim je prvi put video u jednom časopisu, Leni je rekao: „Ovo će biti moja supruga“. Konačno su se upoznali na koncertu grupe „New Edition“, a Leni nije znao kako da priđe Lisi, te joj je samo rekao: „Sviđa mi se tvoja kosa“.

 

- To je bio otrcani fazon, glupa izjava, jedna od najgorih u istoriji glupih izjava - napisao je on u svojoj knjizi.

 

U to vreme Leni je bio veren sa pevačicom Kajli Minog i sa Lisom je bio samo prijatelj, međutim, kako je Kajli primetila da je on opsednut Bonetovom, jednostavno su se razišli.

Početak Lenijeve i Lisine romanse izgledao je gotovo filmski. Ona ga je jedne večeri u studiju pitala da li zna gde je toalet i on joj je pokazao. Na putu do tamo, Lisa se saplela i pala u Lenijev zagrljaj. Počeli su strastveno da se ljube i ostalo je istorija.

 

Venčali su se u Las Vegasu 1987. međutim do razvoda je došlo već 1993. godine. U memoarima piše i da su ćerku začeli na Bahamima. 

 

- Ništa nam nije trebalo. Nije nam trebala odeća. Kupali smo se goli u okeanu. Vodili smo ljubav - istakao je Leni.

Nakon toga, usledila je veza sa Nikol Kidman koja se tada razvela od Toma Kruza, a upoznali su se jer joj je Leni bio stanodavac. Malo je bilo poznato da osim što su bili u vezi, oni su bili i vereni, međutim, veza se ipak raspala.

 

- Nisam baš želela vezu. Samo sam želeo da me moja deca imaju, i nije mi bilo prijatno da imam neku osobu u toj maloj gužvi. A onda sam se verila sa nekim… ali to jednostavno nije bilo u redu - rekla je glumica.

Pisalo se i da je bio u vezi sa Madonom, a takođe je bio i sa Vanesom Paradi pre nego što se ona udala za Džonija Depa

 

- Bio sam ludo zaljubljen u nju. Vanesa je bila savršena žena, ali je stigla u pogrešnom trenutku. Kajem se. Inadam se da će pročitati ovo. Preko mene je upoznala Džonija Depa. Posle toga, više je nisam video. Nije dolazila na moje koncerte, nismo više imali kontakt. Mogu samo da joj poželim da bude srećna - napisao je.

Od 2001. do 2003. Leni je bio u vezi sa Adrijanom Limom, koja se pojavila i u njegovom spotu za pesmu „Yesterday is Gone“, a 2002. godine su se i verili, međutim, ubrzo su raskinuli veridbu, a potom je Adrijana otpočela vezu sa Markom Jarićem, sa kojim je kasnije dobila i dve ćerke. 

 

 

makonda-tracker