ne krivimo je

U divnom društvu i uz širok osmeh: Jelena bin Drai zbog Orlova prekršila svoje novo životno pravilo

0

Svi smo ušli u navijačku groznicu tokom učešća fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijalu, pa je ona obuzela i nekada zvanično najlepšu ženu države

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja Mis Jugoslavije Jelena bin Drai, koju smo upoznali kao Jelenu Jakovljević, ima sijaset obaveza, budući da vodi poslovnu imperiju i brine o svojoj brojnoj porodici.


Nedavno je bivša manekenka, inače supruga arapskog šeika Saida bin Draija, donela na svet četvrto dete, pa je danas ponosna majka Asje, Hilala, Hamdana i Rašida.

 

Zato ni ne čudi što je pre izvesnog vremena pratiocima na Instagramu rekla da želi da se odmori od društvenih mreža i najavila da je ubuduće nećemo viđati na njima.


U tome je bila istrajna, sve do sad. Međutim, kada je povod lep, pravila postoje da bi se kršila!

 


Jelena je, naime, pozirala za više fotografija koje su potom osvanule na Instagramu, a sve su nastale u Kataru. Bin Draijeva je, naime, sa članovima svoje porodice navijala za Srbiju na Svetskom prvenstvu, a korisnici pomenute platforme imali su priliku da vide kako se ona tom prilikom zabavljala.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Jelena je, inače, u Dohi uživala sa ocem, bratom i snahom Rankom, a zajedno su podržavali našu fudbalsku reprezentaciju na meču protiv Švajcarske.

 

 

 

makonda-tracker