najpoznatiji ljubavnik

Latino zavodnik suprugu prevario sa više od 80 žena: Zovu je "JADNICOM", njena odluka RAZBESNELA je žene širom sveta

0

Latino zavodnik Vilijam Levi suprugu je prevario sa preko 80 žena, a njena odluka da mu sve oprosti nije se dopala mnogim ženama 

foto: Instagram
foto: Instagram

Zvezda latino sapunica, Vilijam Levi i njegova supruga Elizabet Gutjerez imali su mnogo razmirinca u vezi, a sve su bile posledica glumčevog velikog poroka - vara na svakom koraku.

 

Kako strani mediji navode, on ju je prevario sa više od 80 žena, a sada je donela odluku koju ne razume veliki broj ljudi širom sveta.

 

Navodno par se ponovo pomirio, jer ona oseća veliku ljubav prema njemu i uvek pronađe način da ga opravda. 

 

 

Kako španski mediji prenose par je viđen u Sevilji, gde slavni lepotan radi na novom projektu, a izvori tvrde da su delovali srećno i zaljubljeno.

 

Par je najpre uživao na večeri sa prijateljima, a na mrežama su delili fotografije sa istih mesta, gotovo kao da se i ne skrivaju. Međutim, ni Vilijam ni Elizabet nisu komentarisali ove navode.

 

Kako smo ranije imali prilike da čitamo u medijima, Levin je zamolio medije da ga ne pitaju za Elizabet, ali je taj stori brzo izbrisao. Oni su u januaru ove godine obelodanili da se razvode, što su saopštili zajednički:

 

 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da prekinemo našu vezu, ali ćemo i dalje biti divna porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci.

 

U tim teškim trenucima mnogi su dali podršku Levinovoj suprugzi, bodreći je da je to najbolja odluka koju je mogla da donese. Upravo zbog toga, vest o njihovom ponovnom pomirenju izazvala je opšte gnušanje i nezadovoljstvo žena širom sveta. 

 

 

Da podsetimo, Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez poznaju se 19 godina, a vezu su otpočeli u rijalitiju. Kasnije su se venčali i dobili dvoje dece. Međutim, od samog početka odnosa par su pratile priče o neveri.

 

 

makonda-tracker