(FOTO)

Model stvoren za sve generacije: Mira Bobić Mojsilović u modernim zimskim komadima koje možete naći u SECOND HAND radnji

3

Mirjana Bobić Mojsilović je jedna od onih žena koja svojom pojavom svuda ostavlja pozitivnu energiju.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Poznata spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović je autorka brojnih naslova koje volite, a po njenim knjigama se snima i serija Azbuka našeg života, koja je za kratko vreme privukla pažnju gledalaca.

 

Mira je dosta aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje svoje svakodnevne aktivnosti, ali i različita modna izdanja. Svoje pratioce je pridobila naročito kada je otkrila da je neke komade garderobe kupila baš na Kalenić pijaci.

Ovog puta je objavila fotografiju nastalu na Silosima na Dorćolu gde je pored prelepog ambijenta, dosta pažnje privukla njena odevna kombinacija. Mira se opredelila za prelepu braon bundu sa kaišem i neupadljivim šarama, dok je za glavu odabrala šešir u sličnoj nijansi, ali sa čvrstim obodom.

Zimi je mnogo lako izgledati zanosno i originalno. Potrebno vam je samo da odaberete kvalitetnu jaknu ili kaput i još ako uz to volite da nosite moderne šešire, vaš zimski autfit će biti neprikosnoven.

 

 

makonda-tracker