nije joj prvi put

Udala se za bivšeg muža najbolje prijateljice! Glumica za kojom Srbija ludi je pred kamerama dobrica, a privatno...

0

Poznata glumica Majte Peroni, koja se proslavila ulogom u tinejdžerskoj seriji Buntovnici, udala se za svog izabranika Andresa Tovara.

foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Meksička glumica Majte Peroni je postala zvezda još 2004. godine kada su tinejdžeri širom sveta poludeli za popularnom serijom Rebelde/Buntovnici i istoimenom muzičkom grupom.

 

I dok su neki jedinu zapaženu ulogu ostvarili tada, Majte je nastavila da niže uspešne uloge u meksičkim sapunicama, gde je igrala zajedno sa popularnim Vilijamom Levijem, ipak uprkos svim ulogama, njen ljubavni život je bio mnogo interesantniji i burniji za medije.

Prošle godine je lepa glumica bila u centru skandala upravo zbog sadašnjeg supruga. Naime, meksički mediji pisali su da je Majte uništila brak najbolje prijateljice Klaudije Martin s obzirom da se tajno viđala sa njenim mužem. 

Kada je Majte putem društvenih mreža objavila je da je započela novu vezu s producentom Andresom Tovarom, a odmah su se počele da kruže glasine iz njene prošlosti koje tvrde da je Andresova bivša partnerka Klaudija Martin tužila Meksikanca za navodnu neveru koja je razlog što su se razišli samo par meseci pre nego što je uplovio u vezu sa glumicom.

 

Kako se navodi, Majte je čak i tužila bivšu prijateljicu zbog ovog skandala jer, navodno, razlog njihovog razvoda nije bila ona. Zbog ove afere, glumica je raskinula i sedmogodišnju vezu sa muzičkim producentom Kokom Stambukom

Ovo nije jedini skandala poznate glumice. Ona je bila u vezi i sa kolegom Vilijamom Levijem, koji je inače poznat po tome da je svoju suprugu prevario sa više od 80 žena, a u vreme kad je bio sa Majte, njegova partnerka Elizabet Gutjerez je bila trudna.

- Uradili smo to! Praveći prve korake u životu koji želimo da gradimo zajedno... okruženi svojom porodicom i rukom Božijom, danas dobijamo blagoslov. Srećna sam što možemo da preduzmemo korake koji učvršćuju naš put kroz ovu ravan u kojoj smo uspeli da se poklopimo i koji nam je dala sudbina - napisala je Majte ispod fotografije sa venčanja gde pozira sa svojim suprugom.

 

 

makonda-tracker